| کد خبر: 98363 |

◄ چرایی برخورد ترنست با قطار فدک در ایستگاه تهران + تصاویر

تین‌نیوز| صبح امروز، راه‌آهن تهران میزبان سانحه‌ای بود که در آن یک دستگاه ترنست و یک قطار فدک با هم برخورد کردند.
 
به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، صبح امروز اخبار مربوط به برخورد قطار مسافری فدک با یک دستگاه ترنست درحالی به دست ما رسید که اطلاعات دقیقی از چرایی این اتفاق وجود نداشت.
 
در این زمینه به مقررات عمومی حرکت رجوع کردیم که تمامی پرسنل ملزم به اجرای آن هستند و وظیفه دارند در برابر هرگونه پیش‌آمد به کمیسیون عالی سوانح پاسخگو باشند.
 
بر اساس این قوانین، عبور از چراغ قرمز اکیدا ممنوع اعلام شده و در صورت بروز خطای این‌چنینی راه‌آهن به شدت با آن برخورد می‌کند.
 
البته در صورتی که راهبر ناچار به عبور باشد طبق مقررات، تشریفات ایمنی سخت‌گیرانه‌  در این خصوص پیش‌بینی شده است که باید رعایت شود.
 
از سوی دیگر، سیستم علائم الکترونیک که ایستگاه راه‌آهن تهران نیز به آن مجهز شده، دارای سیستم اینترلاکینک است که با استفاده از این سیستم هر گاه ورود قطاری به مسیر پذیرفته شود، تا زمان آزادسازی مسیر و تراک و عبور از محل دگاژ این سیستم اجازه تعویض سوزن را نمی‌دهد.
 
طبق اطلاعات بدست آمده در رابطه با حادثه مورد بحث نیز، سوزن در اختیار ترنست بوده و به نظر می‌رسد خطای انسانی عامل اصلی بروز این حادثه بوده است.
 
در این حادثه هم ترنست و هم قطار فدک در حال مانور بوده‌اند تا برای مسافرگیری وارد سکو شوند که سرسوزن ورودی ترنست با واگن انتهایی فدک برخورد می‌کند.
 
عکس‌هایی از میزان خسارت وارده به ترنست و قطار نیز موجود است که حقایق ناخوشایندی را از وضعیت کیفی و میزان استحکام واگن‌های مسافری به تصویر می‌کشد.  

واگن‌های فرسوده‌ای که سال‌های سال است با بازسازی و آراستگی ظاهری وارد خطوط می‌شوند واقعیت هولناکی را در خود جای داده‌اند.

روابط عمومی راه‌آهن تهران در این باره به تین‌نیوز گفت: کمسیون سوانح راه‌آهن تهران در حال بررسی علل بروز این حادثه است. 


 

 
 



 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    امیدوارم مسولینی که واردات واگنهای دست دوم را پیگیری می کنند بتوانند پاسخگوی مواردی همجون عدم ایمنی و استحکام واگنها نیز باشند

    • 2 0

      خدا پدر ومادرت رو بیامرزه!!! کدوم مسئولین؟؟ شما اگر دیدی شون سلام مارو برسون!!!

  • خوشنودی 0 0

    با درود، همانطور که اشاره کرده ایید عبور از " قرمز " تحت هیچ شرایطی در مقررات عمومی سیر و حرکت، مجاز نیست، و در برخی از موارد بسیار معدود و محدود آنهم با جواز حرکت محدود و تقریبا بدون سرعت موثر! مساله این است که اگر مسیر در اختیار ترن ست بوده است، سیستم ایمنی علائمی اجازه ی روت گرفتن و تعیین مسیر متقابل را به وسیله نقلیه روبرو نمی دهد! لذا علاوه بر خطای انسانی، باید سیستم علائمی مورد نظر بطور کامل(بدون وسیله نقلیه) از اتاق رله تا محوطه کاملا چک شود چون اگر مشکل در سیستم علائمی باشد منجر به اتفاقات فاجعه آمیز تری در اینده خواهد شد! در گذشته نقشه ها و سیستم اینترلاکینگ توسط کارشناسان علائم بازدید دوره ای می شدند و گاه اگر تغییری در مونتاژ روی داده بود که در نقشه های قدیم وجود نداشت یا سیستم روت گیری دچار تغییر مونتاژ می شد و… باید تطبیق نقشه انجام می گرفت و بخش های مختلف سیستم مسیر گیری هر ماه چک می شد! سیستم تعمیر و نگهداری باید به روز آوری شود وگرنه اگر قرار باشد با وجود سیستم علائم که هدفش به صفر رساندن خطای انسانیست! باز هم با خطای انسانی مواجه باشیم آن سیستم علائمی دیگر ایمنی علائمی ندارد و صرفا چند چراغ رنگارنگ است برای نادیده گرفته شدن پیروز باشید

  • خوشنودی 0 0

    با درود، در همین زمینه به مقاله ای در لینکدین تحت عنوان مزیت های سیستمهای علائمی CBTC در کنترل و جلوگیری از خطای " عامل انسانی " در حمل و نقل ریلی مراجعه بفرمایید: https: / / ir. linkedin. com / in / khoshnoodiiust

  • saeedhoseini۲۵ @ gmail. com 0 0

    یا ابالفضل!!!! یعنی این واگنها چقدر میتونند پوسیده باشند!! انگار گلوله لیزر یک تکه از آن را کنده است!! تورو خدا برای مردم فکری کنید.