| کد خبر: 97001 |

برداشت‌ از نفت‌ شناور روی‌ دریا؛ خط بطلانی بر دامپینگ‌ سعودی

تین‌نیوز| عضوکمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه برداشت ازنفت شناور روی دریا،خط بطلانی بردامپینگ سعودی‌هااست، گفت:باید در شرایط پساتحریمی سرمایه و تکنولوژی درحوزه نفت و گاز را وارد کشور کرد.

 
جلال میرزایی در واکنش به انتشار این خبر که ایران بهره برداری از ذخایر نفتی شناور خود را آغاز کرده است،گفت:ایران بخشی از ذخایر نفتی خود را برای فروش بر روی شناورها و روی دریا نگهداری می کند،تا در صورت تقاضا و پیدا شدن مشتری آن را به فروش برساند.

نماینده مردم ایلام،ایوان،چرداول در مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه ایران باید به دلیل هزینه زیاد نفتکش ها برای فروش نفت خود تعجیل کند،افزود:هر نفتکش و پرسنلی که نفت را نگه می دارند،ماهانه بین 90 تا 110هزار دلار هزینه دارند و ایران به جز خارک مخازن نفتی برای ذخیره ندارد.
 
فروش نفت شناورهای ایران نشان دهنده بازاریابی موفق ایران است
میرزایی با بیان اینکه مشتریان جدیدی برای خریداری نفت ایران پیدا شده است، ادامه داد:کشورهای عربی به ویژه عربستان برای اینکه ایران نتواند نفت خود را به فروش برساند، تخفیف های ویژه ای به مشتریان نفتی می دهند،که خوشبختانه با فروش نفت شناورهای ایران مشخص می شود که ایران در بازاریابی موفق بوده و توطئه و دامپینگ سعودی ها راه به جایی نبرده است.

وی یادآور شد:بهره برداری از ذخایر نفتی شناور ایران ،نقطه عطفی در صنعت نفت کشور و نشانه خوبی برای اقتصاد ایران است.

 
ضرورت حرکت به سمت سرمایه گذاری در تولید فرآورده های نفتی و صادرات فرآورده ها
میرزایی با بیان اینکه در شرایط فعلی ایران باید میزان فروش نفت خود را به حدود 2 هزار و400 بشکه در روز برساند، افزود:در حال حاضر ایران فروش خود را به حدود 2هزار و 200 بشکه در روز رسانده که نویدبخش بازگشت به شرایط قبل از تحریم است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی برجلوگیری از خام فروشی ادامه داد:درحوزه نفت و گاز باید به سوی سرمایه گذاری برای تولید فرآورده های نفتی و صادرات فرآورده ها حرکت کرد،اما تا زمان فراهم شدن زیرساخت ها فروش نفت برای کشور یک فرصت است.

این نماینده مردم درمجلس دهم،با بیان اینکه اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی در حوزه نفت و گاز به سرمایه گذاری کلانی نیاز دارد، اظهار کرد:باید سرمایه گذاری خارجی را جذب و سرمایه گذاری داخلی را به کار گرفت،تا بتوان پتروشیمی ها و پالایشگاه را فعال کرد، اما متاسفانه سرمایه کافی و تکنولوژی های جدید برای فعال سازی در کشور وجود ندارد.

عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:اراده لازم برای جلوگیری ازخام فروشی وجود دارد،بنابراین باید درشرایط پساتحریمی از این فرصت استفاده کرد و سرمایه و تکنولوژی وارد کشور کرد.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.