| کد خبر: 96918 |

کارشناس برنامه‌ریزی شهری در گفت‌وگو با تین‌نیوز عنوان کرد:

◄ یکی از علل مهم مرگ و میر تهرانی‌ها

تین‌نیوز| یک کارشناس برنامه‌ریزی حمل‌ونقل شهری از این‌که 2 درصد تهرانی‌‌ها در حوادث ترافیكی جان خود را از دست می‌دهند، ابراز تاسف کرد.
     
به گزارش تین‌نیوز، شهرام جباری‌زادگان با اشاره به این‌که، روزانه به طور متوسط 150 نفر از شهروندان تهرانی جان خود را بنا بر دلایل و عوامل مختلف از دست می‌دهند، اظهار داشت: از این تعداد، دو تا سه نفر در جریان حوادث ترافیكی جان می‌‌بازند و تصادفات رانندگی به یکی از علل اصلی مرگ و میر تهرانی‌ها تبدیل شده است.
 
وی با اعلام این خبر و با تأكید بر این‌كه به‌طور متوسط هر ساعت دو نفر در كشور بر اثر سوانح ترافیكی كشته می‌شوند، گفت: سهم تهران از این آمار در هر شبانه روز دو نفر است، به‌طور متوسط 2 درصد تهرانی‌ها در حوادث ترافیكی فوت می‌كنند كه این میزان برای كلان‌شهری هم‌چون تهران، بسیار نگران كننده است.
 
شهرام جباری‌زادگان با اشاره به این كه ایران یكی از كشورهای صدرنشین جهان از نظر آمار بالای تلفات ترافیكی است كه در محدوده پر خطر و قرمز قرار دارد، تصریح کرد: متأسفانه ایران از نظر مرگ‌ و میر ناشی از تصادفات رانندگی، در رده كشورهایی چون نامیبیا، تایلند، سودان، ونزوئلا، كنگو، عراق، آفریقای مركزی، مغولستان، موزامبیك و افغانستان قرار گرفته است.
 
وی با بیان این‌كه در اولین ماه سال جدید در كشورمان، 60 هزار دستگاه خودرو تولید شده كه 20 هزار دستگاه این خودروها وارد خیابان‌‌های تهران شده و به عبارتی از ابتدای سال جاری تا امروز، هر روز 60 دستگاه خودروی جدید به انبوه خودروهای تهران اضافه شده است، افزود: افزایش روزافزون خودروهایی كه بخشی از آنها از استاندارد و ایمنی لازم برخوردار نیستند، یكی از دلایل اصلی وقوع تصادفات رانندگی در تهران و سایر نقاط کشور محسوب می‌شود.
 
جباری‌زادگان با اشاره به این‌كه به‌طور متوسط بالغ بر 20 برابر كشته‌ های حوادث ترافیكی، در جریان این سوانح مجروح و مصدوم می‌شوند، اظهارداشت: به این ترتیب روزانه حدود یك هزار نفر در سراسر كشور بر اثر تصادفات رانندگی آسیب می‌بینند كه سهم تهران از این تعداد حدود 40 نفر در روز است.
 
وی با بیان این‌كه در تعدادی از كشورهای اروپایی هم‌چون سوئد، طرحی تحت عنوان «چشم انداز صفر» را ترسیم كرده‌اند که به موجب آن هیچ فردی به جهت تصادفات ترافیكی كشته نمی‌شود و آسیب جدی نمی‌بیند، افزود: این در حالی است كه 50 درصد تلفات ترافیكی تهران به عابران پیاده تعلق دارد و به عبارتی، هر روز یك عابر پیاده در تهران بر اثر تصادفات رانندگی كشته می‌شود.
 
این كارشناس مسائل شهری در پایان با تأكید بر این‌كه در این میان، موضوع اصلاح و ارتقای فرهنگ ترافیك از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان كرد: موضوع بهبود رفتارهای رانندگی، موضوعی كلان است كه باید با نگاه ملی به آن نگریست و از رئیس جدید رسانه ملی انتظار می‌رود این موضوع مهم را که با جان مردم سر و كار دارد، به صورت جدی مورد توجه قرار دهد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.