| کد خبر: 92393 |

ساخت قطار شهری بین شهرهای مازندران پیگیری می‎شود

تین نیوز | رئیس مجمع نمایندگان مازندران از برگزاری جلسات فصلی رفع موانع توسعه مازندران با حضور رئیس مجلس خبر داد و گفت: احتمالا فراکسیون شمال کشور تشکیل خواهد شد.

قاسم احمدی‌لاشکی درباره جلسه اعضای مجمع نمایندگان مازندران با رئیس مجلس شورای اسلامی که استاندار مازندران نیز حضور داشت، اظهار کرد: در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات استان مازندران توسط استاندار مطرح شد و در ادامه اعضای مجمع نیز به ارائه نقطه نظرات پرداختند.

وی با بیان اینکه در راستای رفع موانع توسعه مازندران مقرر شد تا جلسات فصلی اعضای مجمع نمایندگان استان با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برای بررسی روند پیشرفت‌ کارها برگزار شود، افزود: همچنین در این نشست قرار شد برخی از طرح‌هایی که مورد نظر اعضای مجمع نمایندگان برای بهتر شدن اوضاع یا قوانینی که به بهتر شدن اوضاع مازندران در این مجلس به تصویب برسد و راهگشا باشد،دسته‌بندی شود و نسخه‌ای از آن در اختیار رئیس مجلس قرار داده شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران بحث قطارشهری، که بتواند شهرهای مازندران را به هم وصل کند نیز در دستور کار این جلسه قرار گرفت، تصریح کرد: احتمالا فراکسیون شمال کشور تشکیل خواهد شد و موضوعات مختلف پیرامون مازندران را در برنامه ششم توسعه که لایحه‌اش به‌زودی توسط دولت به مجلس می‌رسد و برنامه‌های آن برای پنج سال در نظر گرفته می‌شود، مطرح و کمک شود.

وی گفت: برخی پروژه‌های نیمه‌کاره در مازندران مانند سدهای نیمه‌کاره در شرق مازندران، پروژه آزادراه تهران ـ‌ شمال در غرب استان، پروژه‌های آب‌رسانی و... دسته بندی می‌شوند و مباحث جلسه با مجمع نمایندگان مازندران به دستگاه‌های اجرایی منعکس می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی درباره بحث درآمدسازی در درون مازندران توسط مسؤولان استانی، اظهار کرد: با توجه به وجود برخی فضاها و شرایط به وجود آمده باید بخش صادرات در استان مازندران مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد و از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه شود.

وی بیان کرد: اگر قرار است مازندران از نظر اقتصادی مستقل اداره شود و روی پای خودش بایستد، نیازمند تدوین برنامه است تا بتوان بر اساس آن برنامه حرکت کرد وگرنه بودجه بدون برنامه کاری از پیش نمی‌برد بنابراین استاندار مازندران باید به این موضوع توجه کند و از اهل فن مشورت بگیرد و آمایش سرزمینی مازندران مدنظر استانداری قرار گیرد.

احمدی‌لاشکی درباره دیدار با وزیر نفت و پیگیری پر‌وژه‌های مرتبط با این وزارت‌خانه در حوزه انتخابیه خود، تصریح کرد: وزیر نفت درباره بحث گازرسانی به 16روستای حوزه مرزن‌آباد که در حال انجام است قول داده که تا آذر امسال افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه مناقصه گازرسانی به روستاهای «برار»،«هریس» و «آغوزداربن» برای انتخاب پیمانکار آن نیز قرار است تا مرداد امسال انجام شود، اظهار کرد: کار گازرسانی به دو شهر پول و کجور تقریبا به مراحل پایانی نزدیک شده است و طی مناقصه‌ای هم پیمانکار برای نصب دستگاه سی.ان.جی با اعتبار 14 میلیارد تومان انتخاب شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث گازرسانی به 66 آبادی بخش کجور و روستاهای مرزن‌آباد در دیدار با وزیر نفت مطرح شد، گفت: در این‌باره وزیر نفت دستور پیگیری را صادر کرد و امسال کار مطالعاتی گازرسانی به مناطق روستایی بخش کجور و مسیر کوهستان مرزن‌آباد انجام ‌می‌شود و بنابراین انتظار داریم تا مسیرهای پیشنهادی برای گازرسانی به روستاهای کجور هرچه زودتر مشخص و این پروژه اجرایی شود.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • فرهاد 0 0

    با سلام راه اهن ساری رشت بسیار پر اهمیت هست چون اسیای مرکزی را در کوتاهترین مسیر از اینچه برون به رشت استارا وصل میکند که با وصل راه اهن اردبیل به ان از طریق میانه به خط اروپا متصل میشود و یک مسیر ترانزیتی است بعد نکته ای را که میخواستم بگم استان مازندران قابلیت تامین منابع مالی خود را ندارد به چند دلیل همین ازادراه تهران شمال ۷۵۰۰ میلیارد خرج ساختش هست ایا چنین درامدی استان مازندران دارد؟؟ در محصولات کشاورزی هم فقط صادرات پسته شهر رفسنجان چند برابر درامد یک محصول برنج هست که صادرات خارجی دارد ویا زعفران قائنات. محصولی مثل پسته و زعفران هفت هشت برابر ارزش اقتصادی در مقابل مرکبات و برنج دارند. تنها چند استان هستند درایران درامد زیادی دارند و درامدشان بیشتر ازخرج هستند خوزستان بخاطر نفت بوشهر گاز استان کرمان معادن غنی و پسته اذربایجان شرقی بواسطه نیروی کار زیاد و بخش تولید خصوصی جالبه همین استان ها کمترین بیکاری دارند مثل کرمان و آذربایجان. وبنظرم بیشتر مازندران ضرر میکند چون هزینه ان بیشتر از درامد هستند بعد استانی مانند خوزستان بزرگترین بنادر ترانزیتی و یا کرمان و اذربایجان در مسیر ترانزیتی هستند که درامد زیادی از این بخش دارند درای ازادراه و انواع راه و راه اهن مترو هستند ولی استان مازندران چنین درامدی ندارد بیشتر گردشگران داخلی عامل درامد هستند

    • Shahram 0 0

      تیتر خبر با موضاعات عنوان شده در متن خبر هماهنگی ندارد

    • شهرا 0 0

      چگونه نقش بهشت ایران و صنعت ایرانگردی را فراموش می کنید که می تواند نقش بسیار بالایی در بهبود زندگی مردم منطقه داشته باشد