| کد خبر: 90135 |

دستاورد بزرگ برگزاری نمایشگاه حمل و نقل ریلی تهران؛

انجمن صنایع ریلی ایران٬ آلمان و اسپانیا توافقنامه سه‌جانبه همکاری امضا می‌کنند

تین نیوز | رئیس انجمن صنایع ریلی ایران از امضای توافقنامه مشترک همکاری بین انجمن‌های صنایع ریلی ایران٬ آلمان و اسپانیا در نمایشگاه اینوترنس آلمان (معتبرترین نمایشگاه حمل و نقلی دنیا در آلمان) خبر داد و گفت: هدف از امضای این توافق‌نامه گسترش‌ سرمایه‌گذاری٬ تسهیل انتقال تکنولوژی و تولید مشترک در ایران است.
 

محمد حسین قنبری با اشاره به برگزاری باشکوه چهارمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی٬ صنایع٬ تجهیزات و خدمات وابسته گفت: خوشبختانه پس از برگزاری چهار دوره این نمایشگاه امسال برای اولین بار تمامی قدرت‌های بزرگ ریلی دنیا در این نمایشگاه حضور داشتند و شرایط برای گسترش همکاری‌ها به بهترین شکل مهیا بود.

رئیس انجمن صنایع ریلی ایران با تأکید بر اینکه فضای پسابرجام موجب شد که حضور قدرتمند شرکت‌های خارجی در نمایشگاه حمل و نقل ریلی را شاهد باشیم٬ گفت: در کنار ۱۳۰ شرکت خارجی معتبر حاضر در نمایشگاه ریلی امسال٬ شاهد حضور ۱۸۰ شرکت داخلی نیز بودیم که این موجب پویایی بیشتر نمایشگاه امسال شد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه حمل و نقل ریلی٬ صنایع٬ تجهزیزات و خدمات وابسته تهران در حال تبدیل شدن به یک نمایشگاه بزرگ بین المللی است٬ ادامه داد: باید مقدمات این مسئله فراهم شود که نمایشگاه ریلی تهران به نمایشگاه هاب منطقه تبدیل شود.

قنبری از توافق انجمن صنایع ریلی ایران با انجمن صنایع ریلی دو کشور آلمان و اسپانیا در حاشیه نمایشگاه حمل و نقل ریلی خبر داد و گفت: بر این اساس مقرر شد در نمایشگاه اینوترنس آلمان که معتبرترین نمایشگاه حمل و نقلی دنیا به شمار می‌آید و اواخر شهریورماه برگزار می‌شود٬ توافق‌نامه همکاری نزدیک بین انجمن‌های سه کشور به امضا برسد.

این فعال بخش خصوصی ریلی افزود: هدف از امضای این توافق‌نامه گسترش‌ سرمایه‌گذاری٬ تسهیل انتقال تکنولوژی و تولید مشترک در ایران است.

وی با اشاره به عضویت تمام واگن‌سازها و قطعه‌سازها در انجمن صنایع ریلی ایران اضافه کرد: ما این توانمندی را داریم که با مشارکت شرکت‌های خارجی بازار منطقه‌ای را در دست بگیریم. در حال حاضر کشورهای منطقه به لحاظ حمل و نقل ریلی نیازهای گسترده‌ای دارند که ما می‌توانیم این نیازها را تأمین کنیم که به این ترتیب بسیاری از شرکت‌های ایرانی از پدیدار آمدن چنین فضایی بهره‌مند خواهند شد.

بر اساس گفته قنبری٬ ۳۰ شرکت واگن‌ساز٬ قطعه‌ساز٬ تعمیرکار و بازسازی‌کننده‌ صنایع ریلی زیرمجموعه انجمن صنایع ریلی ایران هستند.

قتبری اضافه کرد: همچنین انجمن صنایع ریلی آلمان ۱۷۰ شرکت زیرمجموعه خود دارد که برای مثال شرکت بزرگ زیمنس یکی از شرکت‌هایی است که زیرمجموعه انجمن صنایع ریلی آلمان است٬ انجمن ریلی اسپانیا نیز ۷۰ شرکت را زیر مجموعه خود دارد.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    با سلام. ماکه امیدواریم اگر امریکا بگذارد و نیاید المان و اسپانیا را تهدید کند برای کارشکنی. ولی انتقال فناوری قطارها خیلی مهم هست مخصوصا قطارهای برقی و آونگی و سریع السیر که اگر فردا تحریم شد مانند صنعت هوایی زمینگیر نشود لذا تحقیق و توسعه و انتقال فناوری و داخلی سازی قطعات قطار در ایران امری حیاتی و مهم هست تا دشمن انرا ضد ایران حربه نکند مانند بنزین که با تولید داخلی روزهای اخر به التماس فروش بنزین افتادند. باید شرکت های ایرانی با استاندارد جهان واردشبکه قطعه سازی جهان شوندو این سیاستگذاری ها باید دنبال شود