| کد خبر: 85225 |

در بیست و پنچمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران - ترکیه مطرح شد:

◄ بررسی مشکلات کامیون‌های ایرانی در قلمرو ترکیه

تین‌نیوز | رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل و جاده‌ای در خلال بیست و پنجمین اجلاس همکاری های اقتصادی ایران-ترکیه به مشکلات مربوط به کامیون‌های ایرانی در خاک ترکیه به ویژه محور آنکارا-ارزوم، ارزوم-گوربلاغ و مرز بازرگان با مسئولان کشور ترکیه بحث و گفت‌وگو کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌ای، بيست و پنجمين اجلاس همكاريهاي اقتصادي في‌مابين جمهوري اسلامي ايران و جمهوري تركيه طي روزهاي 18 الي 22 فروردين 95 در آنكارا به رياست محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با همراهي داود کشاورزیان، معاون وزير راه و شهرسازي و برگزار گرديد.

محمدجواد عطرچيان مديركل دفتر ترانزيت و پایانه‌های مرزي سازمان به عنوان عضو حاضر در هيئت ايراني اظهار داشت: در این اجلاس طرفين در خصوص توسعه همکاری‌های تجاري، سرمایه‌گذاری بانكي، گمرك، حمل‌ونقل، ارتباطات، صنعت و انرژي و... مذاكرات سازنده و مفيدي را انجام دادند كه در قالب يادداشت تفاهم بيست و پنجمين اجلاس كميسيون مشترك اقتصادي توسط روساي اجلاس امضا گرديد.

 وي با بيان این‌که در این سفر داود كشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازی و رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي به همراه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با داود اوغلو نخست‌وزیر تركيه ملاقات نمود، افزود: در این ديدار ضمن اهمیت و جایگاه روابط تجاري، به ابعاد و فعالیت‌های دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، بازرگاني، صنعتی و توریسم پرداخته شد و ظرفیت‌های مهم جمهوري اسلامي ایران در تأمین نیازمندی‌های ترکیه در بخش انرژی و سایر محصولات و تولیدات کشور ارائه گرديد.

عطرچيان همچنين بيان كرد: از طرف ترکیه‌ای دعوت شد تا در بخش‌های زیربنایی جمهوري اسلامي ايران حضور یافته و سرمایه‌گذاری نماید و به ضرورت توسعه همکاری‌های بانکی، حمل‌ونقلی و گردشگری بین دو کشور اشاره شد.
 
مدیرکل دفتر ترانزيت و پایانه‌های مرزي اظهار داشت: در این سفر با آقايان «بينالي يلديريم» وزير حمل‌ونقل و ارتباطات، تفنگچي وزير گمرك و تجارت تركيه و جودت ايلماز وزير توسعه تركيه به عمل آمده و درخصوص تعاملات تجاري، بازرگاني و حمل‌ونقل فی‌مابین دو كشور بحث و تبادل‌نظر شد.

اين گزارش حاكي است، در کارگروه گمرك، حمل‌ونقل و ارتباطات و استان‌های مرزي به رياست مديركل دفتر ترانزيت و پایانه‌های مرزي، مسائل و مشكلات مربوط به هر بخش مورد مذاكره قرار گرفت.

اهم مسائل مربوط به حمل‌ونقل جاده‌ای در خصوص سوخت کامیون‌های ترانزيتي و دوجانبه به قلمرو يكديگر، محدودیت‌های ایجادشده براي بارگيري محمولات وارداتي كشورمان از قلمرو تركيه، تأمين امنيت براي ناوگان ايراني در قلمرو تركيه، تكميل و توسعه ساخت پايانه‌هاي مرزي دو طرف و... بود.
 
رئیس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌ای و مديركل دفتر ترانزيت و پایانه‌های مرزي در روز سوم و چهارم براي بررسي هرچه بهتر مسائل و مشكلات مسيرهاي جاده‌ای كه کامیون‌های ايراني در قلمرو تركيه طي می‌کنند از مسير آنكارا –ارزروم به طول تقریبی 900 كيلومتر و ارزروم – گوربلاغ به طول حدود 300 کیلومتر از امكانات و موقعيت راه‌ها بازديد و با رانندگان ايراني درخصوص مشكلات موجود ديدار و گفت‌وگو داشتند.

 هنجنین در استان آغري به اتفاق مديركل گمرك تركيه از مرز گوربلاغ تركيه و بازرگان جمهوري اسلامي ايران بازديد کردند و از نحوه تأمين سوخت ناوگان ترانزيتي و دوجانبه، رویه‌های ورود و خروج كاميون در مرز گوربلاغ – بازرگان و ساير مسائل ديدار به عمل آمد و مشكلات مربوط به تردد از طريق مرزهاي بازرگان – گوربلاغ مورد توجه قرار گرفت تا با تعاملات فی‌مابین دو كشور نسبت به رفع آن‌ها اقدام گردد.
 

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ساسان 0 0

    من یک راننده کامیونم که در مسیر اروپا مشغول هستم گمرک گوربولاغ سمت ترکیه هر کاری دلش میخواد با راننده های ایرانی می‌کنه و کسی هم پاسخگو نیست کوچکترین اذیتشون اینه که در موقع روند اداری به اسکن نمی‌فرستن بعد که کارت تموم شد خروجی از دم در دوباره میفرستن اسکن که حدود یکی دو روز اونجا معطل میشی در میانه راه اسکن هم همه ماشین های خودشون رو به زور میارن جلوی ماشین های ایرانی و به هرمی بگی میگه ماشین تو رو آتش میزنیم یعنی ما اینقدر خار و زلیل شدیم که چند نفر بی شناسنامه بیان ماها رو اینجوری زلیل کنن و کسی هم پاسخگو نباشه البته گفتنی ها زیاده و حوصله تایپ کردن نداشتم