| کد خبر: 70649 |

یک فعال گردشگری در گفتگو با تین نیوز:

◄ نرخ پروازهای اربعین از مرز دو میلیون تومان گذشت / افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت ها

تین نیوز | نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران از افزایش 400 درصدی پروازهای اربعین، خبر داد و گفت: در حال حاضر پروازهای نجف و بغداد با نرخ بیشتر از دو میلیون تومان خرید و فروش می شود.

حرمت اله رفیعی در گفتگو با خبرنگار تین نیوز با بیان اینکه هیچ بلیت سیستمی نجف و بغداد، موجود نیست، اظهار داشت: از ماه های قبل قراردادهای چارتر بسته شده و در حال حاضر همه پروازها به مقصد نجف و بغداد به صورت چارتر به فروش می رسد.

وی افزود: با وجود اعلام سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر اینکه شرکت های هواپیمایی مجاز به چارتر کردن صندلی های خود در مسیرهای نجف و بغداد نیستند، اما خبرها حاکی از آن است که هفته گذشته تعدادی قرارداد چارتر بسته شده است.

رفیعی با تاکید بر اینکه در روزهای اخیر قیمت پروازهای نجف و بغداد حدود 400 تا 450 برابر افزایش یافته است، گفت: در حال حاضر پروازهای اربعین با نرخ بیشتر از دو میلیون تومان خرید و فروش می شود، این در حالی است که قیمت مصوب سازمان هواپیمایی کشوری برای مسیر تهران- نجف- تهران 950 و تهران- بغداد- تهران 850 هزار تومان است.

وی افزود: در شرایط عادی نرخ پرواز تهران- نجف- تهران حدود 500 هزار تومان است.

رفیعی تصریح کرد: در حالی که بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشور برای جلوگیری از افزایش قیمت مسیرهای نجف و بغداد، قیمت ثابتی برای این مقاصد پروازی تعیین شد، اما متاسفانه با نزدیک شدن به اربعین نرخ پروازها روزانه افزایش می یابد.  

نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران اظهار داشت: زمانی که منافع دولت و بخش خصوصی به هم گره بخورد به طور طبیعی از نظارت و برخورد پرهیز می شود.

وی با بیان اینکه تخلف زیادی در صنعت هوانوردی مشاهده می شود که هیچ برخوردی با آن ها نمی شود، گفت: برای مثال در صورتی که مسافران در پروازهای برنامه ای به هر دلیلی امکان پرواز در تاریخ تعیین شده را نداشته باشند، ایرلاین موظف به جابجایی یا کنسلی پرواز است این در حالی است که ایرلاین ها این قانون را رعایت نمی کنند.

این فعال گردشگری افزود: در واقع بلیت خریداری شده از سوی مسافر کاملا سوخت و مسافر باید مجددا هزینه پرواز جدید را پرداخت کند.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    این نشاندهنده قدرت و صلابت سازمانی که خودش را متولی میخواند میباشد و به عبارت دیگر اینجا حرف اصلی را شرکت ها و آژانس های هوایی میزنند سازمان؟؟؟؟؟ مسئولین سازمان باید بطور جد در خصوص این وضع افتضاح نظارتی خودشون فکر و چاره عاقلانه ای بکنند و بدونن اصلاح این شرایط یک روز و دو روزه نمیشود باید اگر میخوان خدمتی به این مردم بکنند خیلی جدی در چینش مسئولان و مدیران میانی و روش های اجرایی وارسی و تجدید نظر کنند