| کد خبر: 34907 |

برگزاری آزمون تأسیس شرکتهای حمل ونقل بین المللی کالا

تین نیوز | ​نوزدهمین دوره آزمون تأسیس شركتهای حمل و نقل بین‌المللی كالا با حضور بیش از هشتصد نفر از متقاضیان از سراسر كشور صبح روز جمعه در محل دبیرستان البرز تهران برگزار گردید.

به گزارش تین نیوز از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای كشور، محمدجواد عطرچیان مدیركل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی با بیان این خبر اظهار داشت: نوزدهمین دوره آزمون تأسیس شركتهای حمل و نقل بین‌المللی كالا با شیوه جدید روز جمعه برگزار و از میان بیش از نهصد داوطلب متقاضی كه ثبت‌نام اینترنتی خود را انجام داده بودند حدود 850 نفر واجد شرایط لازم منطبق با مواد 12 و 13 آیین نامه تأسیس شركتهای حمل و نقل بین‌المللی كالا مصوبه یكصدوشصت و یكمین جلسه شورای عالی ترابری كشور در سال 1377 در آزمون شركت نمودند كه حدود یك سوم آنان را بانوان تشكیل می‌دادند كه از میان این تعداد مقرر است امسال تعداد بیشتری داوطلب نسبت به سالهای قبل پذیرفته گردند.

وی درخصوص ویژگی مهم این آزمون نسبت به سالهای قبل اعلام كرد: آزمون تأسیس شركتهای حمل و نقل بین‌المللی برای داوطلبانی است كه مقرر است نسبت به تأسیس شركت حمل ونقل بین المللی اقدام نمایند، لذا ترتیبی اتخاذ گردید كه سوالات علاوه بر جنبه‌های كاربردی و تخصصی، طوری طراحی گردد كه اطلاعات علمی متقاضیان را در حمل و نقل بین‌المللی نشان دهد و از آنجایی كه حمل و نقل بین‌المللی كالا به موضوعات مهم دیگری از جمله اسناد حمل ونقل ، سازمانهای بین المللی حمل و نقل، گمرك، ‌حقوقی و قوانین و مقررات حمل ونقل بین المللی كالا، سیستم بسته‌بندی و تخلیه بارگیری، كالاهای خطرناك و... دیگر نیز وابسته است و از طرفی شركتهای فورواردری علاوه بر خدمات حمل‌ونقل جاده‌ای در زمینه حمل و نقل دریای و ریلی و هوایی نیز می‌توانند فعالیت نمایند. بنابراین طیف وسیعی از سوالات از آموخته‌های علمی و تخصصی داوطلبین در این زمینه‌ها مورد سنجش قرار گرفت.

عطرچیان خاطرنشان كرد: در آزمون امسال كلیه مراحل ثبت‌نام، صدور كارت ورود به جلسه، اطلاع‌رسانی و غیره از طریق اینترنت انجام گرفته و از طریق پیامك‌های متعدد به داوطلبین اطلاع‌رسانی انجام گردید. همچنین ویژگی اصلی آزمون امسال كاربردی بودن و پرسش سوالات CASE STUDY از متقاضیان بود تا آموخته‌های عملی وعملیاتی داوطلبین بیشتر سنجیده شود.

وی در مورد تاریخ اعلام نتایج آزمون اعلام كرد: بزودی پس از بررسی نتایج اولیه و باتوجه به مقتضات اقتصادی و اجتماعی، تاریخ اعلام اسامی قبول شدگان نوزدهمین دوره آزمون تأسیس شركتهای حمل ونقل بین‌المللی كشور اعلام خواهد شد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • از طرف بعضى از شرکت کنندگان در آزمون 0 0

    در هیچ جاى دنیا عموم داوطلبان را سر کار نمیگذارند!!! چهار منبع وکتب دانشگاهى اعلام مینمایند وبعد به علل نامعلوم ونامشخص و شبهه انگیز از منابع اعلام شده(مدیریت بازاریابى - اقتصاد حمل ونقل - مبانى سازمان ومدیریت - متون تخصصى زبان انگلیسى) سوال طرح نمیکنند … حتما این هم یکى از ویژگى هاى جدید آزمون بود که اغلب کسانى از قبل خبر داشتند و اغلب کسانى دیگر بعد از آزمون خبر دار شدند!!!! فقط مانده بود بعضى از مسایل را در سازمان راهدارى مشاهده کنیم که کردیم…افسوس افسوس اى ایران عزیز من…

  • دور زدن ممنوع 0 0

    سلام آقاى عطرچیان: آیا میدانید تعدادى از شرکت کنندگان بخاطر غافل گیرى سازمان در مورد افزایش منابع آزمون پایه در آزمون تخصصى شرکت نکردند؟؟؟

  • دور تسلسل باطل ممنوع 0 0

    فرض کنید از این ٨٥٠ نفر براى ١٠ نفر مجوز تاسیس خواهند داد… سپس ١٠ نفر شرکت را تاسیس و کل سهام آن را خواهند فروخت و سپس استعفا و از مابقى یعنى ٨۴٠ نفر مردود شده در امتحان در آن شرکت مدیرعامل میتوانند بشوند!!!!!! آیا به نظر شما این عمل مطابق با آیین نامه میباشد؟؟ مسلما خیر چون بر اساس آیین نامه کسى میتواند مدیرعامل شرکتى شود که حداقل ٥ سال سابقه مدیرعاملى در شرکت هاى دیگر را داشته باشد..

  • صابر فاضلی 1 0

    با سلام بنده یکی از کسانی بودم که در آزمون شرکت کردم با توجه به اینکه حدود سه ماه قبل از آزمون منابعی اعلام شد در حدود ۳۰منبع بود منهم با استناد به این مطلب این منابع را مطالعه کردم کلی وقت گذاشتم تا مدیریت بازاریابی و اقتصاد حمل و نقل و سازمان مدیریت و راهنمای کنوانسیون تیر و زبان تخصصی و بانکداری خارجی و سازمانها و کنوانسیونهای گمرکی رو خوندم ولی متاسفانه و صد افسوس که سازمان همه را سر کار گذاشت و حتی یک سوال هم از منابع فوق مطرح نشد. جناب آقای عطرچیان: فقط مطالعه دقیق کتاب کنوانسیونهای گمرکی حدود یک ماه وقت منو گرفت شما با وقت وانرژی و آینده همه اینطوری بازی کردید؟ همین الان مشخص شده که عده ای از قبل خبر داشتند منابع چیه؟ اگر واقعا انصاف دارید باید آزمون را ابطال و آزمون جدیدی را برگزار کنید آیا کسی هست که فریاد اعتراض ما را بشنود؟؟؟؟؟؟ ظلم بزرگی که در حق هزار و خورده ای نفر اعمال شد خیلی از دوستان گفتند مهلت کمه و منابع زیاده و شرکت نکردند و عده ای که نفوذ داشتند و از منابع مطلع بودند با مطالعه فقط و فقط یک کتاب(مسولیت مدنی) و صرف وقت کم قراره صاحب شرکت بشوند اگر هر کسی که علاقمنده بتونه شرکت ثبت کنه هیچ امتیازی در بازار خریدار نخواهد داشت و درستش هم همینه

  • در انتظار تعیین قیمت بجاى فعالیت 0 0

    جناب عطرچیان سلام، بیش از ٩٠درصد قبول شدگان پارسال هیج فعالیت نداشته اندو به اصطلاح بازار شرکت صفر وکارنکرده هستند و منتظر هستند تا تعداد قبولى امسال مشخص شود و عرضه تقاضا برایشان قیمت تعیین کند… سازمان راهدارى صرفا مجرى آزمون شده هست!!! و میبایست مثل شرکت هاى حمل داخلى که اگر بیش از سه ماه فعالیت نداشته باشند آنها راتعطیل میکند درمورد شرکت هاى حمل ونقل بین المللى این کار را هم انجام دهد… قضیه شرکت هاى حمل ونقل بین المللى در کشور ایران شده عروسک خیمه شب بازى…شما سه ماه مهلت تعیین کنید بعد نتیجه اش را میبینید که قیمت شرکت پنجاه میلیون تومان هم نمیشود… سال بعد هم بجاى ٨٥٠ نفر ٨٥ نفر هم در آزمون شرکت نمیکنند… متاسفانه اکثر ٨٥٠ نفر شرکت کننده به نیت فروش شرکت تشریف آورده اند امتحان نه به نیت فعالیت … جناب آقاى عطرچیان مطمئن هستیم شما میتوانید بساط این خیمه شب بازى را جمع کنید… واقعا با توجه به اهمیت ترانزیت ودرآمد آن که با نفت برابرى میتواند بکند صنف ترانزیت الان گرفتار این دلال بازارى خرید وفروش شده هست … فقط سه ماه مهلت فعالیت بدهید بعد نتیجه اش را ببینید چقدر رقابت سالم فعالیت در شرکت ها رخ میدهد…

  • حرف منطق 0 0

    با نظر کامنت تعیین قیمت موافقم: اگر ضرب العجل زمان فعالیت براى قبول شدگان الزام آور کنند آنها بجاى تشکیل هیات مدیره وسهام داران خانوادگى مجبور به تشکیل سهامداران وهیأت مدیره با افراد فعال در حمل ونقل میکنند و به نوعى صنعت ترانزیت کشور از این کار بهره مند میشود… والا در غیر این صورت عنان کار در دست یک عده فرصت طلب و سودجو خواهد بود و شرکت تازه تاسیس بجاى فعالیت در انتظار افزایش قیمت براى سالیان سال در انتظار خواهد بود… لذا سازمان راهدارى با توجه به اینکه آیین نامه دست سازمان را در این زمینه باز گذاشته میتواند با یک دستورالعمل وبخشنامه جدید زمان فعالیت یک ساله را براى شرکتها الزام آور کند

  • آرش پزشکیان 0 0

    آئین نامه تاسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی اشکال اساسی دارد, من خیلی از قبول شدگان سالیان قبل را میشناسم که هیچ گونه سابقه ای در امر حمل و نقل بین المللی نداشته و صرفا به دلیل صمیمیت با مدیران شرکتها برای آنها سابقه سوری در تامین اجتماعی یا اسناد شرکت ساخته و افراد مذکور به دلیل اینکه وقت آزاد زیادی داشته مطالعه و قبول شده اند, اصل آزمون هم که اشکالات اساسی دارد و موجب دلال بازاری خرید و فروش مجوز میشود و تخصصی که صرفا قدرت حافظه کوتاه مدت است نیز بکار گرفته نمیشود چون مجوزها به افرادی که پول دارند فروخته میشود, از نظر من دو تا راه حل وجود داره اولی اینکه یا دولت از قبول شدگان حمایت کنه و وامهایی با درصد کم و مدت پرداخت طولانی براشون ایجاد کنه البته با نظارت کافی تا قبول شدگان برای فعالیت ترغیب شوند و راه حل دوم اینه که اگه دولت حمایت نمیکند یا امکان حمایت ندارد آئین نامه به شکل آئین نامه تاسیس شرکتهای حمل و نقل داخلی تغییر و تخصص لازم صرفا داشتن مدرک ایرو + فیاتا مدیر عامل باشد یعنی برا تشکیل شرکت چند نفر که سرمایه دارند سرمایه لازم را تامین و نفری که بعنوان مدیر عامل معرفی میشود(مدارک علمی فوق + سابقه) داشته باشد و درصدی برای مدیرعامل از شرکت تخصیص داشته شود. برگزاری آزمون به هیچ وجه به بهبود ترانزیت کشور کمک نمیکند فقط صرفا به سود عده ای دلال و پارتی باز خواهد بود.

  • مسولیت مدنى سازمان راهدارى 0 0

    جناب آقاى پزشکیان من خودم کلى سوابق اجراى کارهاى حمل ونقل کرده ام و این دومین بار بود که در آزمون شرکت کرده ام با توجه به احترام به نظر جنابعالى هرکس که کار اجرایی نکرده باشد احتمال قبول شدن آن زیر صفر درصد میباشت … تنها ایرادى که سازمان دارد تغییرات مدیرعامل را بر خلاف آیین نامه انجام میدهد و همین مردود شدگان را دوباره به عنوان مدیرعامل قبول مینماید و شرکتى را که سالیان سال کار نمیکند آن را بجاى تعطیلی و وادار کردن به فعالیت در ظرف ترشى میگذارد و بجاى اینکه از گمرک استعلام نماید شرکت کار اجرایى کرده و یا از گذرنامه استعلام کند که شرکت یک راننده تحت پوشش دارد یا خیر و… صرفا از انجمن صنفى استعلام مینماید که انجمن هم باند بازى شرکت ها میباشد پروانه شرکت را تمدید مینماید

  • از طرف شرکت کنندگان خطاب به مهندس داود کشاورزیان ریاست محترم سازمان راهدارى دولت تدبیر وامید 0 0

    درآخرین سال دولت قبل(مهر) درعرض کمتر از یکسال دو بار آزمون برقرار کردند(حالا به هر دلیلى) که یادم هست بعضى از کاربران سایت محترم تین نیوز نظر داده بودند این کار سازمان درآخر دولت نوعى امتیاز بود براى بعضى ها…ولى به هر حال اگر امتیازى هم بود عدالت اجرا گردیده بود و آن زمان هیچ کس، کسى را دور نمیزد مثل آزمون امسال که قراره از چهار منبع جدید هم سوال بیاد ولى بعدا سؤالها جینگ فنگ بشن. جناب آقاى مهندس کشاورزیان شما که به عنوان نماینده دولت تدبیر وامید در سازمان راهدارى کشور هستید باید قبل از اعلام نتایج آزمون علت این اتفاق نامیمون را موشکافى و با دست اندرکاران ومقصران آن برخورد کنید و الا در غیر این صورت مردم به عنوان سازمان راهدارى دولت فریب و امید به این مساله نگاه خواهند کرد،،،، چون این عمل و اطلاع رسانى ونحوه برگزارى آزمون نوعى فریب میباشد نه تدبیر… به امید رسیدگى و جایگزینى همان شعار تدبیر در اذهان بجاى فریب…

  • فرهنگ سازمانى 0 0

    با نظر کاربران در مورد دور زدن سازمان راهدارى موافقم.. در سالى که رهبر معظم در نامگذارى آن کلمه فرهنگ را به میان آورده اند نباید این چنین آزمون برگزار میکردند …

  • از فعالان حمل ونقل وتجارت 0 0

    درمتن خبر آقاى عطرچیان به مقتضیات اجتماعى اشاره نموده اند، مطلوب هست چون منابع جدید اعلام شده وسوالاتى در آزمون مطروح نگردیده چاره اى قبل از اعلام نتایج اندیشیده شود.. درغیر این صورت احتمالا عدم رضایت برخى از شرکت کنندگان از سازمان راهدارى دور از انتظارنیست..

  • کارمند شرکت 0 0

    سازمان راهدارى بهتر هست آزمون را ابطال و همچنان مثل سالهاى گذشته آن را طى دو مرحله اجرا کند و مبلغى مثلا ٥٠ هزار تومان به عنوان هزینه ثبت نام از شرکت کنندگان دریافت نماید

  • کارشناس 0 0

    جناب آقاى عطرچیان همانگونه که مستحضریدکارشناسان آموزش اذعان دارند یک سوال در امتحان میتواند معادلات نمرات آزمون را به هم بزند. آیا درست هست که از قانون تغییر نام وزارت راه وترابرى مصوب ١٣٥٣ و آیین نامه تبصره یک ماده ٣١ تخلفات رانندگى تعداد دو سوال مطرح گردد که آنها به عنوان منابع از طرف سازمان راهدارى اعلام نگردیده و در آن سو از چهار منبع اعلام شده سوال طرح نگردد؟؟؟!!!

  • فعال حوزه حمل و نقل 0 0

    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای مهندس عطرچیان, من بعنوان یک فعال حوزه حمل و نقل و ترانزیت از شما سوال دارم که چرا در تاسیس انواع دیگر شرکت حمل و نقل ائم از حمل و نقل داخلی کالا, حمل و نقل داخلی مسافر, حمل و نقل بین المللی مسافر داشتن سرمایه(وسائط نقلیه ملکی - پایانه اختصاصی) هیئت موسس در اولویت اول است ولی در تاسیس شرکت حمل و نقل بین المللی کالا که اهمیتی چند برابر در اقتصاد کشور دارد و آینه لجستیک کشور میباشد ضرورت داشتن سرمایه از طرف آن سازمان احساس نمیشود؟ چرا باید برا تاسیس شرکتهای فوق الذکر حد اقل سرمایه چند میلیاردی داشت ولی برا تشکیل شرکت حمل و نقل بین المللی یک ریال سرمایه لازم نباشد و افرادی به این صنعت بیایند که از عهده پرداخت رهن اجاره دفتر ۳۰ متری و تهیه وسایل اولیه دفتر و تضمینات اتاق بازرگانی بر نیایند, بله اداره این نوع شرکت تخصص میخواهد و تخصص لازم برای اداره آن با تخصص لازم در اون سه حیطه قابل قیاس نیست ولی بدون داشتن سرمایه قطعا این تخصص راکد خواهد ماند.

  • یکى ازمردم درجواب فعال حوزه حمل ونقل 0 0

    جناب فعال حوزه حمل ونقل: سلام چون فورواردرى که با راه آهن و هواپیما و کشتى و کامیون کار میکند نیاز ندارد هم واگن هم هواپیما هم کشتى هم کامیون هم تاسیسات داشته باشد.. همان دفتر ٣٠ مترى کفایت میکند…موند نظریات شما در مورد سرمایه شرکت هاى حمل داخلى.. به اطلاع میرساند بجاى سرمایه گذارى میلیاردى در این مورد دویست سیصد میلیون تومان بدهید و صدرصد سهام یکى از شرکتهایى رابخرید که زمان تاسیس آن برمیگرددبه قانون تاسیس موسسات حمل ونقل وگاراژدارى وتعمیرگاه اتومبیل مصوب سال ١٣۴٢که هیچ فرقى هم اکنون با آخرین ضوابط تاسیس و بهره بردارى شرکت هاى حمل ونقل ١٣٩٠ندارد(البته از نظر سازمان راهدارى فرقى ندارد) از نظر قانون گذار فرق داشت که قانون وضع کرده… … آنلاین کردن قوانین فقط بایگانى کردن آن هست چون قوانین قبلى بر قوانین جدید حکم فرماست… آیین نامه تاسیس شرکت حمل ونقل بین المللى بازنگرى اگر شود فرقى به حال صنعت حمل ونقل نخواهد کرد بلکه همین شرکت هاى موجود توسط دلالان بازارگرمى خواهد شد و برحسب هزینه تاسیس قیمت گذارى خواهد شد همانند شرکت هاى حمل داخلى … مشکل در مدیریت سازمان راهدارى هست نه در جاى دیگر!!!! وقتى سازمان نمیتواند آزمون خود را بنا برگفته خود برگزار کند و از چهار متون اعلام شده سوال طرح کند از آن غافل میگردد(البته شاید بنا بدلایل شبهه انگیز) چطور میتواند بر صنعت حمل ونقل کشور مثل کشورهاى اروپایى وترکیه مسلط باشد…با تشکر از سایت محترم تین نیوز

  • فعال حوزه حمل و نقل در جواب یکی از مردم 0 0

    یکی از مردم عزیز انگار شما از قیمت مجوز شرکتهای حمل و نقل داخلی اطلاع ندارید اینگونه شرکتها که در سالیان گذشته بر اساس قانونی که به درستی اشاره نموده اید تاسیس شده اند در شهرهای مهم کشور مثل تهران بهمراه غرفه پایانه بار با قیمتهای نزدیک یک میلیارد تومان معامله میشوند و در برخی مناطق کشور مثل بندرعباس اصلا امکان تاسیس شرکت با آئین نامه فعلی نیز وجود ندارد, ثانیا شرکتهای حمل و نقل بین المللی از نوع جاده ای میباشند و متولی آنها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای میباشد و فعالیت آنها در زمینه های هوایی و دریایی و ریلی صرفا بصورت کارگزاری میباشد نه شرکت تخصصی چون شرکتهای هوایی, کشتیرانی و ریلی وجود دارند و فعالیتهای مرتبط با حیطه خود را انجام میدهند, مطمئنا اگر سرمایه + تخصص در تاسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی جاده ای کالا تو اما مد نظر قرار گیرد دست دلالان مجوز از سو استفاده ها کوتاه خواهد ماند.

  • یکى از مردم 0 0

    اینجانب اطلاع خوبى دارم از قیمت شرکتها درست می فرمایید در مهمترین کانون یعنى بندرعباس نزدیک یک میلیارد، آیا میدانیدقیمت حداقل ١٠ دستگاه کامیون ملکى به جز هزینه هاى دیگرى مثل زمین و ساخت وساز وتغییر کاربرى بالاى دو میلیارد تومان میشود؟ اونوقت کسى دیوانه نیست بالاى دو میلیارد تومان هزینه کند واین در حالى هست که به قول جنابعالى کمتر از یک میلیارد شرکت حمل داخلى وجود دارد و ضمنا در بعضى نقاط دیگر کشور همچون اصفهان تبریز مشهد وغیره همان دویست الى پانصد میلیون تومان هم وجود دارد… واصل موضوع اینکه اگر براى شرکت هاى حمل بین المللى هم شرایط تاسیسات بگذارند شرکت هاى موجود وقدیمى قانون جدید را مثل شرکت هاى قدیمى حمل داخلى تحت شعاع قرار خواهند داد… ضمنا شرکت هایى الان هم وجود دارند که سالیان سال هست روى راننده هم ندیدند حتى شرکتى هست که تخصصش سواپ مواد نفتى بود قبلا و محمولات کشتى ها را در بنادر شمال تحویل میگرفت و در بنادر جنوب به خصوص بندر خارک بصورت معوض پروانه عبورى خود را تسویه میکرد!! به نظر اینجانب جناب فعال حوزه حمل نقل بهترین کار این هست که براى شرکت هاى حمل ونقل بین المللى دوپروانه فعالیت مجزا باید بدهند یکى پروانه فورواردرى ودیگرى پروانه کریرى… و بعدا کلیه شرکت هاى موجود حال وقدیمى را اجبار نمایند تا با قانون جدید خود را تطبیق نمایند…البته اگر مدیریت سازمان راهدارى و یا هر متولى دیگر که طبق آیین نامه جدید انتخاب خواهد شد خود را به بى تفاوتى نزند تا مثل آیین نامه شرکت هاى حمل داخلى صنعت حمل ونقل گرفتار دلال بازى نشود

  • حسن زاده 0 0

    سالهای اول که آزمون برگزار میشد حدود ۲۵۰ الی ۳۰۰ نفر در آزمون شرکت و از بین آنها هر سال ۵ الی ۸ نفر قبول میشدند, امسال آزمون ۸۵۰ نفر شرکت کننده داشت انتظار میرود حداقل به نسبت سالهای گذشته تعداد قبولی داشته باشد و حداقل ۳۰ نفر در آزمون قبول شوند, اگر میخواهند قیمت شرکتها کاهش یابد هر ۸۵۰ نفر شرکت کننده را قبول کنند.

  • ایرانى 0 0

    ابطال آزمون و استعفا مسولین بهترین کار در آزمون امسال میباشد

  • شمالى 0 0

    آیا این طور آزمون گرفتن نشر اکاذیب نیست؟؟؟؟!!!

  • در انتظار مدیریت بهتر سازمان راهدارى 0 0

    به زودى در این خبر یعنى تا اطلاع ثانوى! چون ٢۴ روز هست هنوز جواب آزمون در این عصر اعلام نشده! وقتى گفتن از چهار منبع جدید سوال میدیم یعنى اصلا از چهار منبع سوال داده نخواهد شد! شاید هم وقتى جواب آزمون را دادن وقتى بگن بجاى فعالیت بین المللى برید فعالیت حمل داخلى بکنید شوکه نشید!وقتى دوسال مدام میگفتن قطعا آیین نامه تغییر خواهد یافت مطمئن بشید اصلا خبرى از تغییر نیست یه هو دیدین غافلگیرکردن گفتن کمتر از سه ماه دیگه آزمون برقرار میکنن! ووووووووو

  • کارشناس امور حمل و نقل بار 0 0

    گروهی از شرکت کنندگان در آزمون قصد دارند طی نامه ای به وزارت راه و شهرسازی خواستار بررسی موضوع برگزاری نوزدهمین دوره آزمون تاسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی شوند, چرا باید از چهار پنج منبع اعلام شده سوال نیاید, هر کدام از این منابع که حجمی بسیار گستره دارند کل وقت داوطلبان را گرفته در صورتیکه فقط سه ماه قبل از برگزاری آزمون سازمان از وجود آزمون با منابع جدید خبر داد, از نظر من اگر ۸۵۰ نفر شرکت کننده را قبول کنند تنها نقطه مثبت سازمان در این دوره آزمون میتواند باشد, سیاست سازمان کاهش قیمت شرکتها میباشد و قبول شدن همه داوطلبان یعنی اضافه شدن ۸۵۰ شرکت جدید, و این یعنی زیاد بودن عرضه در برابر تقاضا و این یعنی کاهش قیمت شرکت به ۸۰ میلیون تومان, مجوز شرکت حمل و نقل نباید در کشور محدود شود به عده ای خاص, بایستی به همه متقاضیان مجوز داده شود تا حمل و نقل کشور توسعه یابد.

  • دوست دار حمل ونفل 0 0

    سایت محترم تین نیوز: با سلام احتراما با عنایت به این همه اعتراض در مورد نحوه آزمون امسال که هم از منابع جدید اعلام شده سوالى مطرح نگردیده و تا به حال هم بنا به دلایل نامعلوم که برخلاف سالهاى گذشته نتیجه و اسامى قبول شدگان اعلام نگردیده و خبرى که شنیده میشود تا اسفند ماه سالجارى نتایج اعلام نخواهد شد وحتى احتمال ابطال آزمون هم دور از ذهن نیست.. خواهشمند هست ترتیب مصاحبه اى را با مدیرکل محترم دفتر ترانزیت داشته باشید تا موضع شان را در مورد تصمیم نهایى اعلام فرمایند… باتشکر فراوان

  • فعال حمل ونقل 0 0

    جناب عطرچیان لطفا مصاحبه و اعلام نظر بفرمایید در مورد این همه اعتراض …

  • ز - ص. ب 0 0

    خواهرزاده اینجانب نیز در این دوره آزمون شرکت کرده بودند. ایشان جهت ثبت نام و شرکت در آزمون از شهرستان به تهران تشریف آورده بودند. از این رو راقم از اول تا به اکنون پیگیری موضوع بوده حتی در روز آزمون تا محل برگزاری آزمون ایشان را مشایعت نمودم. به پشتوانه سالها تجربه عملی و نیز مطالعات مداوم منتظر اعلام نتایج آزمون و خبر خوش هستم. انشالله همراه با داوطلبانی که جهت موفقیت در این آزمون تلاش کرده اند موفق باشند. داوطلبان کوشا و محترم آزمون تاسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی در بسیاری از اظهار نظرهای منتشره ذیل از عدم طرح سوال از چندین منبع آزمون گله مند هستند. اظهار نظر غیر منطقی است. داوطلبان مکرم حداقل تا پایان مقطع متوسطه تحصیل نموده اند. باید به یاد داشته باشند که در امتحانات ثلثاول، ثلثدوم و… از تمامی فصول کتاب های مربوطه سوالی طرح نمی شد. فی المثل از فصل سوم کتاب جغرافیا دوره سوم راهنمایی ممکن بود در امتحان هیچ سوالی نیآمده باشد. و بدین سبب نمی توان طراح سوال را مواخذه کرد و بر نحوه طراحی سوالات خرده گرفت. مجریان زحمت کش برگزاری آزمون با عنایت به کثرت منابع آزمون محق بوده اند که از منبع و یا منابعی سوالی طرح ننمایند. این حق واضح، آشکار، مبرهن آنان بوده است. زین سبب نمی توان به این خاطر از نحوه برگزاری آزمون گله مند بود و بر مجریان خرده گرفت. مجریان در صورت ابرام و پافشاری مدعیان و دوستان ذیل، مختار هستند که از ایشان به سبب تلاش مداوم در راستای تشویش اذهان عمومی به مراجع ذیصلاح شکایت نمایند. علی ای حال در خصوص برگزاری آزمون نکاتی قابل توجه بود. - همکاران سازمان محترم راهداری و حمل و نقل جاده ای به عنوان متولیان برگزاری آزمون؛ داوطلبان را جهت تهیه منابع به مغازه فتوکپی و تکثیر در چند قدمی اداره ارجاع می نمودند. آن(بقال) آشنای کارمندان خدوم سازمان، در راستای کاهش هزینه های دواطلبان منابع آزمون(جزوات و کتب مربوطه) را پیشاپیش اسکن نموده بودند و به شکل دو لوح فشرده با دریافت هفت هزار تومان در اختیار طالبان قرار می دادند. عمل ایشان افزون بر تضیع حقوق مادی مؤلفین، بیانگر پایمال نمودن حقوق معنوی مؤلفین نیز بوده است. با نهایت شهامت و شجاعت کتاب مجری اصلی آزمون(جناب آقای عطرچیان) را نیز اسکن نموده بودند. عملکرد آنان تخلفی آشکار بوده است که با اطلاع و راهنمایی کارمندان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای رخ داده بود. - جزوات اصلی آزمون که توسط انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین المللی در ۱۰ – ۱۵ سال قبل منطبق بر سرفصل های فیاتا به کوشش و تلاش ها یکی از اساتید مهیا گشته بود سرشار از غلط املایی، تایپی و نیز اشتباهات مفهومی بودند. واژگانی نظیر پلمپ، کاپوتاژ، تصفیه کارنه تیر به جای عبارات پلمب، کابوتاژ و تسویه ضمانت کارنه تیر و ده ها مورد دیگر. البته موارد قابل اغماض هستند چه که هنوز جزوه بودند. و ماهیت جزوه بیانگر عدم تصحیح و ویرایش کامل جهت نشر عمومی است. و آدمی جایزالخطا است. - چنانکه ذکر شد جزوات مذکور در سال های دوری به نگارش درآمده بودند. در این بین بعد از آن سالها؛ بسیاری از قوانین، آیین نامه ها و… مورد بازنگری قرار گرفته بودند. الحاقیه هایی بر بسیاری از کنوانسیون های ناظر بر صنعت حمل و نقل افزوده شده بودند. بسیاری از وسائط نقلیه حمل و نقل تغییر ماهوی کرده بودند. در جزوه حمل و نقل دریایی؛ شناور بارگیری شده در خروجی آبراهی با استفاده از جراثقیل با محموله خود بر کشتی دیگری بارگیری شده و آنگاه در ورودی آبراه دیگری بر آب انداخته می شدند دیگر سالیان متمادی است نسل این شناورها منقرض شده است. جزوه حمل و نقل هوایی با توجه به رشد سریع صنعت حمل و نقل هوایی باید از نو نوشته شود. امروزه؛ بعد از آن سالها ابزارهای نوین، مفاهیم جدید وارد صنعت حمل و نقل شده اند. قبل از هر آزمونی باید منابع آن بازنگری و ویرایش شوند. - در یکی از منابع آزمون مؤلف بزرگوار منطبق بر مقتضیات دوران نگارش، صفحاتی را به توضیح اعتبارات اسنادی برگشت پذیر تخصیص داده بودند. حال اینکه در مقررات UCP۶۰۰ که از سال ۲۰۰۷ به اجرا درآمده است اعتبار اسنادی برگشت پذیذ حذف شده و همه اعتبارات اسنادی ذاتاً برگشت ناپذیر هستند. لذا بر اساس مصوبات اتاق بازرگانی بین المللی از ۹ سال قبل چنین اسنادی برای همیشه در تاریخ مدفون شده اند. و شگفتا در آزمون سوالی در این خصوص مطرح شده بود و آنچنانکه خواهرزاده اینجانب یادآوری کردند. طرح چهار پرسش از جمله در خصوص سند تیر اشتباه بوده است. یعنی روی سوالات اشتباه بوده است. با تغییرات سریع رخ داده در مباحثصنعت حمل و نقل، کتب و منابع درسی و آموزشی مرتبط باید بازنگری شوند. - انتظار می رود در فضایی آکنده از آرامش و به دور از تنش نتایج آزمون اعلام شود. تمامی منابع آزمون مورد دار بوده اند. البته کتاب اقتصاد حمل و نقل کتابی به غایت غامض و درس اختیاری برای دانشجویان دوره کارشناسی اقتصاد بوده که معرفی آن به عنوان منبع آزمون انتخابی نادرست بوده است. الباقی منابع نیز قابل نقد - قس علی هذا؛ - در طی سالیان اخیر برخی از فعالان مدام بر تغییر آیین نامه تاسیس شرکت های حمل و نقل اصرار می ورزیدند ولی تا به اکنون گشایش و فرجی حاصل نشده است. و شگفتا آیین نامه تاسیس شرکت های حمل و نقل دریایی در آستانه پیچیده تر شدن است. موسسین یک شرکت حمل و نقل در بسیاری از حالات، مدیریت آن شخصیت حقوقی را بر عهده می گیرند. و انتظار اینکه ایشان جامع الشرایط و همه چیز دان و آگاه بر تمامی مباحثباشند انتظار نا به جایی است. مقرر است که مدیران میانی و کارمندان ایشان در هر حوزه بر مسولیت خود آگاه باشند. در پیش نویس آیین نامه تاسیس شرکت های حمل و نقل دریایی آن چنان شرایط و دوره هایی برای موسس در نظر گرفته شده است که در هیچ کجای دنیا مورد مشابهی را نمی توان یافت. آقای الف و خانم ب از شرکت رفته اند آنان با چند مشتری صمیمی بودند می روند شرکت تاسیس می نمایند. بلادرنگ باید شرایط تاسیس شرکت را سخت تر نمود. - مرجع صادر کننده مجوز فعالیت NVOCC و MTO و … هنوز در این کشور مشخص نیست. - در خصوص نحوه تاسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی جاده ای، دریایی، هوایی و ریلی پیشنهاد می گردد اگر علما به اجماع نظر نمی رسند از تجربیات سایر کشورها بهره جویند. مثلاً در خصوص نحوه تاسیس شرکت کارگزاری دریایی از نحوه تاسیس آن در کشورهای یونان، مالزی، امارات متحده عربی، کره جنوبی با مطالعه، جست و جو از طریق اینترنت، انجمن های فعال آن کشورها، نمایندگی های فعال کشورمان در آن کشورها اطلاعاتی را کسب نمایند و در یک مرجع و کمیته فنی موضوع مورد کنکاش قرار گرفته النهایه آیین نامه ای متشابه فراهم شود. البته تقلید کورکورانه و کپی نمودن صورت مسئله بدون در نظر گرفتن شرایط فعالان این صنعت در کشورمان این امر سبب بغرنج و پیچیده تر شدن موضوع خواهد شد. قبل از ورود به جلسه آزمون امسال آقا و خانمی که گویا آقا، مدیرعامل و خانم همکار شرکتی بودند که در آزمون سال قبل موفقیتی کسب نموده بودند(نام شرکتشان حروف اختصاری به انگلیسی بود اگر نیاز شد می توانم بیاد آورم و یا بیابم) در گَپی با سایر همکاران اظهار می داشتند که امسال سال آخر برگزاری آزمون است و از سال بعد با تقلید از نحوه تاسیس شرکت حمل و نقل در ترکیه مقرر است وضعیت تغییر کند. راقم دورا دور در مشایعت خواهرزاده خود ناخواسته شنونده گفتگوهای آنان بود. و زین سبب یادآوری گردید - سخن آنان مستند می نمود زیرا که بعد از برگزاری آزمون و پرس و جو از خواهرزاده در خصوص نحوه سوالات بر صحت این گفته آنان با رفقا که نباید منابع جدید را مطالعه می کردید سوالی از آنها طرح نشده است پی برد - یاد دارید که دوران تحصیل روز قبل از شب امتحان به خانم معلم کلید می کردیم که تو را خدا خانم فقط بگید کجاها را زیاد مطاله کنیم از کجا سوال بیشتر آمده است. شاید آنان نیز از طراح سوال، امسال چنین سوالی پرسیده اند. در هر حال با مقایسه شرایط اقتصادی کشور، درآمد سرانه مردمان کشور، فرصت های سرمایه گذاری موازی و متشابه نظیر بانک ها، سرمایه گذاری در مسکن، سرمایه گذاری در بازار سرمایه، بازار ارز و سکه و … و نیز احتساب سایر پارمترهای اقتصادی و اجتماعی نظیر تورم و… می توان از تجربیات سایر کشورها بهره مند شد. در کشور ترکیه کامیون کالای سرمایه ای نیست. ابزاری جهت درآمدزایی و افزایش سرمایه است. بر خلاف ایران که یک کشنده مطلوب ۵۰۰،۶۰۰ میلیون می ارزد. بانویی فعال اخیراً گله کرده بودند که اکثر وسایط نقلیه سنگین در این کشور خودراننده هستند. حال تصور نمایید صاحب شرکتی بیاید ۱۰۰ دستگاه کامیون به نام شرکت خود وارد جاده های کشور نماید. ۵۰،۶۰ میلیارد تومان باید سرمایه خود را در این بخش به کار گیرند. هر سرمایه گذاری با ضریب هوشی متوسط اگر چنین کاری را به رغم وجود فرصت های کسب و کار موازی، در زمینه خریداری کامیون - که بازگشت اصل سرمایه نیز شهبه انگیز است - انجام دهد باید بر صحت عقلی ایشان شک نمود. در هر حال با یک محاسبه منطقی می توان مبلغ هزینه شده برای تملک یک کامیون در ایران و ترکیه را با هم مقایسه نمود.(با بررسی تمامی جوانب اقتصادی) پولی که ایرانی برای خرید یک دستگاه کامیون هزینه می کند. با همان پول طالب ترکیه ای می تواند ۴ دستگاه کامیون بخرد. لطفاً فقط ارزش پولی یک دستگاه کامیون در ایران و آن کشور باهم مقایسه نشوند. کلیه جوانب در نظر گرفته شود. - هم اینک در خصوص نحوه تاسیس یک شرکت حمل و نقل بین المللی موردی در اذهان راقم متبلور شد. البته چون فی البداهه است قابل نقد و کنکاش تمدید مجوز فعالیت شرکت های فعال حمل و نقل بین المللی منوط به عضویت آنها در شرکت های سرمایه گذاری حمل و نقل باشد. این شرکت های سرمایه گذاری فعال در بورس با حداقل سرمایه ۱۰ میلیارد تومان در زمینه زیرساخت های حمل و نقل، شهرک های حمل و نقل، احداثو بهره برداری مراکز لجستیک، لیزینگ خودرهای سنگین و ساخت و احداثتیرپارک ها و سایر حوزه این صنعت به جزء عملیات مستقیم حمل و نقل مجاز به فعالیت باشند.(مورد مشابهی را سال قبل به برخی از مدیران عامل شرکت های حمل و نقل بازگو نمودم. اعتراض نمودند. شریک بیاریم که در کارهایمان سرک بکشند) دخالت این شرکت سرمایه گذاری در امر حمل و نقل مستقیم کالا در مراحل اولیه مدنظر قرار نگیرد. کف سهام هر یک از اعضاء پانصد میلیون تومان باشد. و هر سال با توجه به نرخ تورم این سرمایه اولیه افزایش یابد. نیک مستحضر هستید که جهت راه اندازی یک شرکت حمل و نقل بین المللی فعال، حداقل سرمایه اولیه ای لازم است. پس هر یک از شرکت های حمل و نقل بین المللی فعال جهت ادامه زندگی مکلف هستند که در یک شرکت با حداقل سپرده پانصد میلیون تومان سرمایه گذاری کنند. در غیر اینصورت غیر فعال هستند. لذا لزومی به تمدید پروانه فعالیت ندارند. درنتیجه چندین شرکت حمل و نقل بین المللی گردهم آمده در یک زمینه مرتبط سرمایه گذاری می کنند به شکل اتحادیه تجاری، شرکت مادر تخصصی، کنسرسیوم تجاری و یا با عنوان دیگر، در عین حال به فعالیت تخصصی خود نیز ادامه می دهند. حال اگر شخصی آن عزم و توانایی را در خود دید که می تواند شرکت حمل و نقل بین المللی را اداره نماید با مراجعه به شرکت سرمایه گذاری فوق الذکر و خرید سهام متناظر و دریافت نامه ای به سازمان محترم راهداری و حمل و نقل جاده ای مراجعه نموده و درخواست خود را برای ایشان دال بر رغبت خود برای فعالیت در زمینه حمل و نقل بین المللی به آنان اعلام نماید. آنان نیز با بررسی شرایط عمومی و اولیه(متشابه با شرایط عمومی شرکت در آزمون) پروانه فعالیت صادر نمایند. در این صورت مطمئناً دکان خرید و فروش مجوز فعالیت نیز بسته خواهد شد. حال ممکن است افراد مستعدی باشند که تنها مبلغ سرمایه گذاری را نداشته باشند. اشتغال جزء حقوق اولیه هر شخص ایرانی است و هرگونه ایجاد سد و مانع در این خصوص مغایر حقوق اولیه بشری، شهروندی و قانون اساسی است. در اینصورت با تضمین آن شرکت سرمایه گذاری دال بر اینکه طی پنچ سال آتی ایشان سرمایه مورد نیاز را به صندوق شرکت پرداخت خواهند نمود. نامه عضویت ایشان نیز در چنین شرکتی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام شود و نیز تضمینات لازم از داوطلب اخذ شود که در صورت عدم تعهد سالیانه جریمه ای معادل این مبلغ باید به حساب شرکت واریز نمایند. این چنین فرآیند سبب تشویق ایشان به فعالیت مضاغف جهت تامین تضمینات و تداوم فعالیت شرکت خود خواهد شد.(نوع شرکت سهامی عام، مبالغ قابل تغییر) شرکت های سرمایه گذاری در زمینه توسعه زیر ساخت های صنعت حمل و نقل تاسیس خواهند گشت افزون بر رونق زیرساخت های این صنعت سبب بهره مندی مادی سرمایه گذاران خواهند شد. با عضویت هر شخصی که توانایی فعالیت در زمینه حمل و نقل بین المللی را دارد با معرفی این شرکت ها و اجازه مرجع رسمی در پیشه مورد علاقه خود نیز با تاسیس یک شرکت حمل و نقل بین المللی فعالیت خواهند نمود. زُهیر صادقی بازرگانی

  • متصدی حمل و نقل 0 0

    همانطور که آئین نامه تاسیس شرکتهای هواپیمایی توسط وزارت راه و شهرسازی تغییر کرد مطمئنا آئین نامه تاسیس شرکتهای حمل و نقل بین المللی نیز توسط وزارت به زودی تغییر خواهد کرد, چون آئین نامه فعلی در دهه هفتاد تصویب شده و اکنون مقتضیات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی بسیار فرق کرده است, احتمال ابطال آزمون وجودندارد, سیاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شاید این باشد امسال تعداد قبولی زیاد و از سال بعد آزمون برگزار نکند و آئین نامه تغییر کرده و مشکل تر شود.

  • خانم طهماسب زاده 0 0

    سازمان راهداری بایستی سابقه اجرایی شرکت کنندگان در آزمون را دقیقا با فرستادن نمایندگان مورد اعتماد خود استعلام کند و صرفا با بودن نام داوطلب در هیئت مدیره شرکتها یا دارا بودن سابقه بیمه اکتفا نکند, چون تامین اجتماعی قانونی دارد که کارفرماها میتوانند یکجا حق بیمه کارکنان خود را بعد از چندین سال با جریمه پرداخت نمایند و عده ای از داوطلبان از این قانون برای شرکت در آزمون سو استفاده میکنند یا مدیران شرکتها به دلایلی خاص نام آنها را به صورت صوری وارد هیئت مدیره میکنند(خارج از شرکت), این نا عدالتی است فردی خارج از خانواده حمل و نقل بین المللی بیاید و در آزمون قبول شود, من حتی کسی را میشناسم با مدرک دکتری تخصصی پزشکی در آزمون تاسیس شرکتها در سالهای قبل شرکت و پذیرفته شده در صورتیکه ایشان هیچگونه تسابقه ای در حمل و نقل نداشته و بلافاصله بعد از قبول شدن مجوز خود را به قیمت بالایی به فروش رساند, از متولیان سازمان میخواهم خلا های قانونی آزمون را بررسی و تغییرات لازم را اعمال کنند.

  • عضو اتاق ایران 0 0

    / / / اتاق بازرگانى ایران به خصوص کمسیون حمل ونقل آن با توجه به قانونى بودن آن در ترکیب شوراى عالى ترابرى کشور باید به بى تفاوتى و مدیریت ضعیف ومشکوک سازمان راهدارى در مورد اجراى صحیح ودرست آیین نامه تاسیس شرکت هاى حمل ونقل بین المللى نظارت و رسیدگى کند. سازمان راهدارى فکر کرده تو این مملکت همه کاره ومتولى اصلى حمل ونقل بین المللى هست در حالى که طبق قانون بیشتر از نقش یک مجرى هیچ اختیارات دیگرى ندارد. شاید هم مسولین سازمان راهدارى فکر کرده اند همه کاره هستند!! این چنین در دو سال همه را دست آویز خود کرده اند. اتاق بازرگانى باید نقش و قدرت قانونى خود را در این زمینه درک کند و از آن استفاده نماید.. اتحادیه حمل ونقل بین المللى جهان(iru) طرف حساب اصلى آن در ایران اتاق بازرگانى وگمرک هست نه سازمان راهدارى… اتاق بازرگانى حتى میتواند نقش سازمان راهدارى را در مداخله در حمل ونقل بین المللى کشور کمرنگ نماید… بهتر هست سازمان راهدارى همان کارت هوشمند راننده وکامیون را صادر نماید و بیش از این با توجه به کم تخصص بودن مداخله دیگرى نداشته باشد

  • فعال حمل ونقل 0 0

    بهتر هست حل مشکلات جدیدى را که سازمان راهدارى در زمینه تاسیس شرکت هاى حمل ونقل در طى دوسال اخیر به وجود آورده آن را نیز وزیر محترم ارتباطات و فن آورى جناب آقاى واعظى همانند مشکل ترانزیت با ترکیه را حل کنند!!

  • فعال حمل ونقل بین المللى 0 0

    جناب آقاى صادقى همه نظریات جنابعالى قبول،، ولى آیا زمانى که دوره اى از آزمون هاى نوزده ساله در یک مرحله بود و بعد از مدتى مسولین بر این باور بودند که صرفا معلومات تخصصى مورد قبول نیست و باید مدیرعامل شرکت حمل ونقل از اصول ومبانى مدیریت وبازاریابى و … نیز باید آگاه باشد و به این دلیل دوره هایى از آزمون را دومرحله اى کردند عده اى از شرکت کنندگان بر مبناى همین فلسفه ودیدگاه مسولین زمانى را براى مطالعه همان منابع وقت گذاشتند… در ضمن تمثیل کردن زمان امتحانات ثلثاول ودوم و… دلیل موجهى براین مدل گرفتن آزمون نمیباشد چون الحمد الله مسولین محترم آموزش وپروش کشور وقت گذاشتند ونواقص گذشته را جبران کردند که هم اکنون اکثر والدین بچه هاى عصر امروز اذعان دارند که روش آموزش وحتى سطح معلومات فرزندان این خاک وبوم به مراتب از زمان هاى گذشته خیلى فرق کرده بطورى که معلومات کلاس چهارم ابتدایی مثلا در دروس ریاضى و ادبیات فارسى با کلاس هاى سوم راهنمایى قدیم برابرى میکند … در ضمن هرگونه تغییر در آیین نامه میبایست به طور موازى و بدون ایجاد هرگونه تنش با دیگر متولیان که همان شوراى عالى ترابرى کشور میباشد انجام پذیرد و سازمان محترم راهدارى یکى از اعضاى آن میباشد نه متولى اصلى و تصمیم گیرنده واحد لذا حتى در مورد نظر سنجى در اطلاعیه باید آگهى خود را مستند به نظر وتصمیم شوراى عالى ترابرى کشور کند نه اینکه در سربرگ خود و با أمضاى یکى از مدیر کل هاى دفاتر اقدام به ارسال نظر سنجى به دفاتر خود در استانها نماید چون این روش منجر به بالا کشیدن قیمت هاى سهام شرکت ها گردیده … در ضمن همین مثال زدن جنابعالى که از دو نفر از شرکت کنندگان نقل کرده اید که امسال آخرین دوره بود که آزمون برقرارمیشود آیا میدانید این حرف جنابعالى منجر به تنش وبه قول خودتان تشویش اذهان عمومى و تاثیر در قیمت سهام شرکت هاى حمل ونقل میگردد؟؟؟؟ لذا نظر اینجانب این میباشد که حتى در صورت تغییر آیین نامه بدون سر وصدا همچون تغییر آیین نامه تاسیس هواپیمایى و کشتیرانى و حتى شرکت هاى ریلى که اخیرا تغییر یافت تغییر آیین نامه شرکت هاى حمل ونقل هم بطور طبیعى روال خود را طى کند حالا این تغییر میخواهد در یک ماه روال خود را طى کند و یا میخواهد بعد از ده سال … خلاصه طبیعى و در چارچوب قانون و با هماهنگى همه متولیان آن. با تشکر از سایت خبرى تین نیوز

  • زهیر صادقی 0 0

    در کشورهای جمهوری که قواعد و اصول زندگی مردمان بر اساس مصوبات قوه مقننه، آیین نامه های اجرایی قوه مجریه، و بخشنامه ها و دستورالعمل های مدیران سازمان ها و زیر مجموعه آنها ترسیم می گردد. واو به واو هر یک از متون اولیه اسناد مذکور به دقت توسط کارشناسان خبره مورد بررسی قرار می گیرد و آنگاه در اختیار معتمدین و کمسیون ها مربوطه نهاده می شود تا بعد از بررسی فنی به قانونگذار جهت تصویب، به مدیر جهت پاراف نهاده شود. در کشورهای مترقی قوانینی هستند که به رغم تمامی تغییرات رخ داده در سیر تکامل بشری بعد از دویست سال جاری هستند. تصور جامع الشرایط بودن قانونگذار و مدیر نادرست است. در قانون امور گمرکی مصوب ۱۳۹۰ و آیین نامه اجرایی آن، ابلاغ مورخ ۱۳۹۱ که توسط خبرگان این صنف به پشتوانه دهها سال تجربه مهیا و ابلاغ شده است چهار ماده در تقابل و تضاد با سایر مواد و نیز قوانین اساسی کشور هستند. قوانین و آیین نامه ها و بخشنامه های صنعت حمل و نقل نیز سرشار از تناقضات فاحش است. و مسبب همه خون دلها و عقب ماندگی ها ابرام به تهیه پیش نویس تاسیس شرکت های حمل و نقل در تمامی شقوق در خفا و بی سر و صدا به غایت شبهه انگیز و متهمین نمودن ناشران آن به تعجیل و تشویش، گناهی نابخشودنی است.(اطلاع رسانی یک نشریه تخصصی و یک سایت تحلیلی از پیش نویس آیین نامه تاسیس شرکت های دریایی که موجب غضب پیش نویسان گردیده است) شکی نیست که پیش نویسان هر یک از آیین نامه های مصوب از زبده ترین نیروهای متخصص صنف خود بوده اند. لیکن اگر به کامل بودن نوشته های خود ایمان و باور داشتند لزومی به تصحیح آن بعد از سالیان پر اعتراض نبود. نیازی به اعتراض نبود. و نیازی به تصحیح نبود. تغییر و تصحیح نمودن هر یک از آیین نامه های مذکور در خفا افزون بر افزایش احتمال خطا در خفا شائبه رانت آتی را در اذهان متبادر می سازد که عامل دل نگرانی همگان می باشد. موضوع در بیانات اخیر رئیس قوه مجریه نیز متجلی بود. به فرمایشان ایشان در اولین همایش اقتصات ایران در آدرس ذیل مراجعه شود. http: / / rouhani. ir / event. php? event _ id = ۸۰۶ علنی نمودن پیش نویس تمامی قوانین و بخشنامه ها برای متخصصین امر در کشور انتظار به حقی است. گرچه خدای را هزاران مرتبه شکر که هر یک از مجالس و ادارات کشور دارای زیر مجموعه ای از مراکز پژوهشی و مشاورانی هستند. اگر در اجرا هم، تناقضاتی بروز کرد. می توان کتمان کرد.(در عمل رویت شده است) علی ای حال در موضوع تغییر آیین نامه تاسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی بار که به سبب نوع پیشین آن - که به اسناد به غایت بهادار تبدیل گشته اند - و گویی به واسطه کارشناسان در حال بررسی است هر گونه کتمان و مخفی کاری سبب بروز تنش های غیر قابل کنترل در جامعه فعال منجر خواهد شد. مطمئناً موردی برای کتمان نیست. پیش نویس آن در اختیار تمامی اعضای انجمن های صنفی(تمامی اعضاء) و سایر خبرگان امر گذارده خواهد شد نظر آنان پرس و جو شده و با اجماع نظر همگان آیین نامه ای در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت. که جامع، بی نقص و پاسخگوی تمامی سوالات و نیازهای مدیران اجرایی و عملیاتی و فعالان بخش خصوصی باشد.

  • زهیر صادقی 0 0

    ادامه متن ذیل اینجانب به سبب فعالیت در زمینه حمل و نقل هوایی بار و در اختیار داشتن سهم جزیی از سهام یک شرکت حمل و نقل هوایی کارگو در خارج از کشور رویدادهای این صنعت در کشور را پیگیری می نمایم. اخیراً مراسمی برای رونمایی از آیین نامه تاسیس و فعالیت شرکت های هواپیمایی برگزار گردید. عاجزانه استدعا می شود به عنوان رویداد عنایت لازم مبذول شود. رونمایی گویی در مخفیگاه به دور از چشمان دیگران کشفی انجام شده است اکنون همگان را دعوت نموده اند در جشنی گردهم آیند تا آن را ببینند. چرا در خفا(!) مگر فعالان این عرصه تا این حد نامحرم هستند. که اکنون جهت اخذ مجوز نحوه فعالیت، آنان را به مراسمی پر طمطراق و پرهزینه فرا خوانده و با کیک و ساندیس پذیرایی می نمایید.

  • مسئول صدور اسناد یک شرکت ترابری 0 0

    اصل برگزاری آزمون اشکال دارد و برگزاری آزمون باعثآشفتگی بازار حمل و نقل بین المللی کشور شده است چون خواسته یا ناخواسته پای دلالان را به این حوزه میکشاند, اخیرا لیست شرکتهای متخلف بنا به اعلام گمرک ایران را مشاهده کردم و با تعداد بسیار زیاد این شرکتها مواجه شدم, این شرکتها که دارای ردیف مرزی بلاتکلیف هستند توان پرداخت جریمه های گمرکی را ندارند و به این دلیل غیر فعال و نیمه فعال مانده اندو موجب ضرر و زیان صاحبان کالاها شده اند, اگر در تاسیس این شرکتها داشتن سرمایه ای نسبتا زیاد اولویت قرار میگرفت و صرفا با قبولی در آزمون به انها مجوز داده نمیشد مطمئنا صاحبان شرکتها به دلیل از دست ندادن سرمایه جرات به تخلف نمیکردند و نمایندگان و رانندگان خود را با دقت انتخاب میکردند.

  • فعال حمل ونقل بین المللى 0 0

    مخفى کارى با روال طبیعى خیلى فرق دارد. روال طبیعى یعنى اینکه براى مثال در حالى که گواهى نامه رانندگى بطور طبیعى صادر میشود در یک روز مشخص هم اعلام میگردد که مثلا از یک روز بعد به بعد گواهى نامه ها شش ماهه صادر میگردد یا نوع درجه گواهى نامه به حروف مشخصى تقسیم گردیده … ولى مخفى کارى براى مثال این هست که اى مردم گواهى نامه نمیدهیم تا صبر کنید آیین نامه آن را تدوین میکنیم و مشخص هم نیست که کى و درچه زمان این آیین نامه اعلام خواهدشد… حداقل اینجانب فکر کنم بیش ازپنج سال هست که در کلاس هاى ایرو فیاتا در سازمان راهدارى در انجمن شرکتها در گمرک و… میشنوم که قطعا آیین نامه تغییر خواهد کرد که فعلا هم تغییر نکرده وشاید هم تا سالها تغییر نکند…فرق کشورهاى توسعه یافته با کشورهاى در حال توسعه این هست که قوانین با تغییرات محیط بلافاصله تغییر میابند ولى در کشورهاى در حال توسعه هنوز قوانین هم در حال توسعه میباشند

  • عضو هیئت مدیره یک شرکت باربرى 0 0

    تورم در همه قسمتهاى اقتصادى کشور وجود دارد، اینکه قیمت مجوز شرکت حمل و نقل بین المللى شده هفتصد یا هشتصد میلیون نباید زیاد سر و صدا کند، الان قیمت یک مغازه معمولى با متراز ۳۰ متر در محله هاى متوسط شهرى مثل تبریز همین قیمت را دارد، مجوز داروخانه ها، مجوز شرکتهاى خدمات مسافرتى هوایى، مجوز دفاتر اسناد رسمى، مجوز بلیس + ۱۰، مجوز شرکتهاى حمل و نقل داخلى، مجوز ازمایشکاههاى تشخیص طبى، مجوز کلینیکهاى ترک اعتیاد، … مکر ارزانتر از هفتصد میلیون هستند؟ مکر امتیاز شرکت حمل و نقل بین المللى کم ارزشتر از امتیاز موارد فوق است، شرکت حمل و نقل تشکیلات بزرکى است.

  • کارگزارى 0 0

    لطفا با درصد تورم صنف هاى دیگر وقیمت هاى آن جناب عضو هیات مدیره شرکت مقایسه فرمایید … در ضمن مغازه ٣٠ مترى حداقل یک آجر دارد اونوقت شرکت حمل ونقل چى دارد…در ضمن من خودم فعالیت کارگزارى میکنم و احتیاج به یک دستگاه کامیون و پول مچاله شده جیبى راننده جهت پرداخت کمسیون هم ندارم و حتى نمیخوام روى یک راننده را ببینم.. اونوقت چطور آیین نامه میخوان تغییر بدن منو مجبور به خرید چند دستگاه کامیون بکنند؟؟؟؟

  • عضو اتاق بازرگانى ایران 0 0

    در صورت برقرارى آزمون در سال هاى بعد اتاق بازرگانى وگمرک ایران به عنوان بخشى از متولیان و عضو تدوین کننده آیین نامه تاسیس شرکت هاى حمل ونقل بین المللى و حتى چون از اعضاى کمسیون ماده ده آیین نامه هستند میبایست بر نحوه آزمون و فرایند اصلاح واعلام نتایج نظارت ورسیدگى کنند

  • 0 0

    حالا با وجود همه انتقادات چرا جواب آزمون نمیاد و هیچ خبر رسمی هم نیست، کسی میدونه واقعا جوابا کی اعلام میشه؟

  • حق العملکار 0 0

    نکته منفى ازمون تأسیس شرکتهاى حمل و نقل از نظر من اینست که همه افراد از هر قشرى طمع شرکت و قبولى در ازمون را دارند، بعضى از مسئولین و کارمندان سازمان راهدارى که به دلیل منع قانونى نمیتوانند قبل از دوران بازنشستکى در ازمون شرکت کنند فرزندان و نزدیکان خود را به مدیران شرکتها سفارش میکنند تا نام انها را بصورت ظاهرى وارد شرکت کنند و مدیران شرکتها نیز که دنبال فرصتى براى باند بازى هستند این کار را با کمال میل انجام میدهند، از نظر من بهترین روش أین است ازمون از سال بعد برکزار نشود.

  • عضو هیات مدیره شرکت حمل ونقل بین المللى 0 0

    نوزده سال پیش در زمان مدیرکل سابق دفتر ترانزیت وپایانه هاى مرزى نحوه تاسیس شرکت هاى حمل ونقل بین المللى دو سه سال تعلیق شد و آیین نامه فعلى تدوین و تا دو سال پیش به طور منظم اجراگردید، ولى در این مدت تقریبا بیش از یکسال که همان مدیرکل سابق هم اکنون تصدى معاونت حمل ونقل سازمان میباشد گویا قرار هست دوباره وقفه اى پیش بیاید بطورى که فعلا خبرى از نتایج قبولى نیست … در کشورهاى توسعه یافته وصنعتى با تکنلوژى بالا یک ثانیه زمان هم طلا میباشد ولى افسوس اى ایران اسلامى عزیز من که متاسفانه بیش از یک ماه از آزمون گذشته ولى نتایج گویا به این زودى ها هم اعلام نخواهد شد… شاید در مغز و فکر تعدادى از قبول شدگان ایده اى باشد که بتواند مشکلاتى از صنعت حمل ونقل بین المللى کشور را حل نماید و گام هرچند کوچک هم باشد براى توسعه آن ولى … افسوس افسوس

  • فعال حمل و نقل 0 0

    کنکور با شرکت چندصدهزار نفر برگزار می گردد، انتخابات هر کشوری با شرکت چند میلیون نفر برگزار می گردد و… نتایج آن پس از چندروز اعلام می گردد. چطور امتحانی باشرکت ۸۵۰نفر برگزار میشود ونتایج آن با گذشت یک ماه هنوز در هاله ای از ابهام قراردارد؟ همانطور که سایر دوستان ذکر کرده اند حتماٌ میخواهند آن را نتیجه سازی کنند. همانی را اعلام کنند که خودشان میخاهند نه چیزی را که هست.

  • نماینده شرکت حمل و نقل بین المللی 0 0

    در یکی از کامنتها آمده سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور همه شرکت کنندگان در آزمون را قبول کند, یعنی چی آخه, به نظر شما اگر سازمان اینکار را بکند نتیجه مطلوبی خواهد داشت؟ با اینکار تعداد شرکتهای کشور به یکباره دو برابر میشوند و امکان کنترل و مدیریت آنها فراهم نخواهد شد, از طرفی نیز خیلی از شرکت کنندگان در آزمون که با ایجاد سابقه سوری در امتحان شرکت کرده اند بدون هیچ پشتوانه ای به یکباره صاحب شرکت خواهند شد واقعا که درخواستتان از سازمان خنده دار و مسخره است, عده ای اهمیت شرکتهای حمل و نقل بین المللی را هنوز درک نکرده اند, اگر در این مملکت براحتی مجوز حمل و نقل صادر کنند نه تنها موجب افزایش ترانزیت از کشور نمیشود بلکه فضای ناامن ترانزیتی نیز فراهم می آورد, مجوز شرکتها درست است که فقط یک کاغذ است ولی با همان کاغذ اختیار تام کالاهای ترانزیتی به شرکتها سپرده میشود و در بسیاری از مواقع ارزش این کالاها چندین میلیارد تومان است و اگر مجوز شرکت مثل نخود کشمش به همه داده شود طبیعیست هیچ بار ترانزیتی از کشور به سلامت عبور نخواهد کرد, من خودم موافق حذف آزمون و تغییر آئین نامه میباشم چراکه وقتی مجوز به افراد بدون پشتوانه مالی داده میشود بروز این تخلفها و قانون شکنی ها دور از انتظار نیست, طبیعیست اگر آئین نامه تاسیس شرکتها تغییر یابد شامل شرکتهای سابق نخواهد شد(مانند شرکتهای حمل و نقل داخلی) و متقاضیان مجوز بعد از تدوین آئین نامه ملزم به انجام آن خواهند بود.

  • منتقد سازمان راهدارى 0 0

    جناب نماینده شرکت حمل ونقل صرفا جهت اطلاع: قاچاقچى چه آزمون باشد چه نباشد راهش را بلد هست! اخیرا شرکت هایى را درگمرک زنجان گرفتارکردند که آدم فکرش رانمیکرد شرکتها با این سابقه گرفتار و درتله قاچاقچیان بیفتد!!!بهتر هست به همه ٨٥٠ نفر مجوز تاسیس بدهند تا رقابتى در حمل ونقل اتفاق بیفتد..،، من که با بیست سال سابقه کار هنوز گیج ماندم درزنجان چطور این اتفاق افتاده…

  • فعال حمل و نقل در ایران 0 0

    اینکه سازمان راهداری بنا به دلایلی تاسیس شرکتها را به تعلیق درآورده و نتایج را اعلام نمیکند نباید موجب اعتراض داوطلبان شود, هر سازمان و وزارت خانه ای بنا به مصلحت مدیران اختیار تام صدور مجوز را دارد, مثلا سازمان ثبت اسناد و املاک کشور فعلا آزمون سردفتری برگزار نمیکند و شاید سالیان سال برگزار نکند, وزارت بهداشت به فارغ التحصیلان دکترای داروسازی بلافاصله مثل گذشته مجوز داروخانه نمیدهد و آنها را بعد از فارغ التحصیلی به چند سال خدمت در مناطق محروم میفرستد و بعد از پایان دوره نیز فقط در مناطقی از کشور که ظرفیت داروخانه پر نشده است مجوز میدهد, سازمان هواپیمایی کشوری آئین نامه تاسیس شرکتهای هواپیمائی را تغییر داده و سرمایه لازم را دو برابر کرده است و مجوز آژانس های هواپیمایی اکنون فقط به جانبازان و ایثارگران آنهم با شرایط بسیار سخت داده میشود, مجوز پلیس + ۱۰ با شرایط بسیار دشوار توسط نیروی انتظامی فقط به بازنشستگان سرهنگ یا بالاتر و مجوز آموزشگاه رانندگی با شرایط بسیار دشوار توسط راهنمائی و رانندگی فقط به بازنشستگان سرهنگ یا بالاتر داده میشود, …

  • عضو هیات عامل شرکت 0 0

    جناب فعال حمل ونقل درایران: ضمن احترام به نظر جنابعالى به اطلاع میرساند تمامى صنوفى را که شمردید هیچ کدام از آنها فعالیت تعلیق شده مثل لیست سیاهى که گمرک ایران براى شرکت هاى حمل ونقل درست کرده ندارند… سازمان راهدارى صرفا طبق قانون مجرى آزمون میباشد نه تصمیم گیرنده مطلق در این زمینه… ضمنا فرمایشات شما تا شش ماه پیش میتوانست با تصمیمات مدیران تام الختیار(که طبق آیین نامه تاسیس هم تام الختیار هم نیستند) اجراگردد که هنوز اصل ۴۴ قانون اساسى اصلاح نگردیده بود… مزید اطلاع اصلاحیه اصل ۴۴ اشاره بر این دارد که هیچ کدام از مراجع ذیصلاح صدور پروانه کسب و کار در کشور به هیچ عنوان نمیتوانند جلوى مجوز کسب وکار را بگیرند… که اصلاحیه اصل ۴۴ سه ماه فرصت داده بود که بعد از تصویب اجرایى گردد و دقیقا یادم هست بعد دوماه از ابلاغ اصلاحیه۴۴ سازمان راهدارى نگذاشت سه ماه هم سپرى شود و اطلاعیه برگزارى آزمون را صادر کرد و الا همان فرمایشات جنابعالى داشت اجرا میگردید و به نوعى تعلیق چراغ خاموش شده بود که رسید آخر سر به این قصه …

  • کارشناس مدیریت 0 0

    جناب فعال حمل ونقل در ایران: آیا میدانید کسى که پروانه فعالیت حمل ونقل بین المللى داشته باشد میتواند در تهران دفتر داشته باشد و در نیویورک وتوکیو وبرلین و… فعالیت حمل ونقلى بکند؟ آیا میدانید شخصى طبق مقررات میتواند هر وقت اراده کند در کلیه شهرستان هاى کشور در آن واحد یکصد شرکت حمل ونقل داخلى تاسیس نماید؟؟ شما با این تفاصیل نمیدانم چطور فعال حمل ونقلى هستید که فرق حمل ونقل را با سایر صنوف نمیدانید؟؟ براى مثال تاسیس یک پمپ بنزین تا محدوده فاصله بعدى وقبلى با پمپ بنزین دیگر مقدور میباشد همانا دفتر آژانس فروش بلیط هواپیمایى با دفتر هواپیمایى دیگر و پلیس به اضافه ۱۰ هم همین طور و… جناب فعال حمل ونفل،،، حمل ونقل یعنى دریا اقیانوس نه اینکه یک لیوان آب!!!! شاید هم خود شما یک شرکت حمل ونقل دارید که این کامنت گذاشتید تا قیمت شرکتتان برسد به دو میلیارد تومان!!! ضمنا به اعتقاد اساتید اقتصاددان ها یکى از شاخصه هاى مهم اقتصاد یک کشور حمل ونقل میباشد نه تعداد دفاتر پلیس + ۱۰و سایر صنوف…

  • کارشناس مدیریت بازاریابى 0 0

    براى تأسیس هر نوع شرکتى یا براى کرفتن هر نوع مجوزى در کشور سازمانى وجود دارد که ان سازمان براى صدور مجوز شرایطى دارد که متقاضیان در صورت داشتن ان شرایط درخواست میدهند و هدف متقاضیان مجوز تنها فعالیت میباشد، ولى متاسفانه اکثر شرکت کنندکان در ازمون تاسیس شرکتهاى حمل و نقل بین المللى با هدف فروش مجوز امتحان میدهند که این ضعف ائین نامه فعلى را نشان میدهد.

  • کارشناس اقتصاد 0 0

    جناب کارشناس مدیریت بازرگانى: وقتى بین ٨٥٠ نفر شرکت کننده مثلا ده تا قبولى بدهند این کار یعنى نوعى بازارگرمى از طرف سازمان راهدارى!!!!!!طبیعى هست کسى که هم با هدف فعالیت امتحان داده آنرا خواهد فروخت چون سود بانکى قیمت فعلى شرکت بیشتر از سود درآمد آن شرکت خواهد شد و سود بانکى حتى مالیات قاچاق ومسولیت هاى دیگر ندارد … ولى اگر شما حساب کنید قبولى زیاد باشد وقیمت کمتر چه اتفاق میافتد…حتى به نظر اینجانب آیین نامه هم هیچ ایرادى ندارد فقط مشکل،، مشکل عرضه وتقاضاى شرکت ها در بازار هست… ضمنا اگر آیین نامه تغییروضعیت کند حتى وضع از این هم بدتر خواهد شد چون تطبیق شرکت هاى موجود با آیین نامه جدید خیلى سخت میباشد

  • فعال حمل و نقل در ایران 0 0

    جناب کارشناس مدیریت کجا میشود فقط اراده کرد و یکصد واحد حمل و نقل داخلی در کشور تاسیس کرد, شما کارشناس مدیریت نیستید آئین نامه تاسیس و بهره برداری موسسات ترابری جاده ای داخلی کالا را حتما مطالعه بفرمائید برای تاسیس فقط یک واحد آن آنهم شرکت شهرستانی نه استانی و سراسری ۱۰ کامیون ملکی + ۶۰۰۰ متر پایانه اختصتصی در محدوده ترانزیت با کلیه امکانات میخواهند که در خوشبینانه ترین حالت ۳ میلیارد سرمایه لازم است, شما یک واحد تاسیس کن ۱۰۰ واحد پیشکش, برای تاسیس شرکتهای استانی ۶ میلیارد و سراسری ۱۵ میلیارد سرمایه لازم است, من مخالف عدالت محوری سازمان نیستم, اگر آئین نامه فعلی اشکال دارد تا زمانیکه آئین نامه عوض نشده است بهترست به همین شکل اجرا گردد, من باز هم میگویم اینکه صرفا با قبولی در آزمون به متقاضیان مجوز میدهند باعثفروش مجوز و انبوه تخلفات شده است.

  • کارشناس مدیریت 0 0

    جناب فعال حمل ونقل در ایران: امتحانش مجانى هست بیش از یکصد شهرستان در کشور داریم شما یکصد شهرستان انتخاب بکن و از مراکز سازمان استانهاى مربوطه درخواست تاسیس بکن ببین موافقت میکنن یا نه!!!!!!!!حتما موافقت میکنن نگران نباش البته شرکت هاى حمل داخلى هم اکثرشان تخلف میکنند ولى چون تخلف آنها مثل قاچاق توسط گمرک بر عکس شرکت هاى حمل و نقل بین المللى رهگیرى نمیگردد این گونه سر وصدا ندارد!!!!در حالى هستند شرکت هاى داخلى که تخلفات عمده اى همچون خارج از محدوده فعالیت خود کار میکنند بار را بدون بارنامه حمل میکنند و…

  • مدیر اجرایى شرکت حمل و نقل 0 0

    با تشکر و خسته نباشید خدمت مدیر کل محترم دفتر ترانزیت سازمان راهدارى و حمل و نقل جاده اى دولت تدبیر و امید، از شما ممنونیم که به عهد خود وفا کرده و امسال تعداد قبولین بیشترى نسبت به سالهاى قبل اعلام نمودید، تا دو سال قبل تعداد قبولین از ده نفر در هر ازمون سالیانه تجاوز نمیکرد ولى امسال تعداد قبولى ۵ برابر سالهاى قبل شد که این نشاندهنده انحصار ستیزى سازمان میباشد امید است قبولین با هدف فعالیت شرکت خود را تأسیس و از فروش مجوز به عده أى سودجو که قصد تخریب فضاى کسب و کار دارند دورى کنند، خواهشمندم همه قبولین متقاضیانى که سالهاى بعد امتحان خواهند داد را هم در نظر بکیرند بدین سبب که اکر قبولین مثل قبولین سالهاى قبل مجوز خود را بفروشند یا غیرفعال نکه داشته تا قیمت افزایش یابد صد در صد سازمان به فکر تغییر ائین نامه و سرمایه محورى خواهد بود که این امید علاقمندان و تحصیل کنندکان حمل و نقل بین المللى که توان اقتصادى بالایى ندارند را از بین خواهد برد.

  • تدبیر واقعى 0 0

    جناب مدیر اجرایى حمل ونقل: شما کدام تدبیر را میگین؟؟ نکنه فریب را میگین که از چهار منبع اعلام شده سوال طرح نکردن در آزمون؟؟؟؟ سازمان راهدارى صلاحیت برگزارى آزمون را ندارد…

  • کارشناس حمل و نقل 0 0

    با سلام. جاى بسی تعجب است که چرا بعضی از آقایان سر خود را در برف کردن و نمی خواهد واقعیت ها را ببینند. این آزمون محملی شده است برای یک عده سود جو که تا کنون بعضی از آنها از صد فرسخی شرکتهای حمل و نقل هم عبور وکردة اند٠چرااین آزمون باید به شکلی برگزار شود که صرفا محفوضیات را بسنجد و به تجربه و عمل بهایی ندهد٠کافی است به برخی از اسامی که در ادوار گذشته قبول شدند مراجعه کنید و بدیهی ترین اسناد را نشانشان بدهید و از آنها بپرسید که نام این سند چیست، او تا به حال رنگ این إسناد را هم ندیده! افرادی هستند که با جعل سابقه بیمه این افراد را که خالی از هرگونه فعالیت مرتبط هستند را با تطمیع مالی به خواندن منابع تشویق و ترقیب می کنند و به صرف محفوضیات در آزمون میشوند. فعالان این حوزه قادر به ترک کار و نشستن و خواندن این همه منابع را دارند؟

  • کارشناس لجستیک 0 0

    بنده از بین قبولین امسال تنها یک نفر را میشناسم، مطمئنا فرد مذکور تلاش زیادى در مطالعه منابع ازمون انجام داده و نتیجه این تلاش را وصول نموده است و من براى ایشان ارزوى توفیق در همه زمینه ها بخصوص در کار شرکت دارى میکنم ولى متاسفانه اینجانب اطلاع دقیق دارم که وى بواسطه ایجاد سابقه سورى توسط یکى از نزدیکانش که مدیرعامل و صاحب امتیاز یکى از باربرى هاى بین المللى است توانست در ازمون شرکت کند و نامبرده حتى یک روز در شرکت کار تجربى نداشته است، مطمئنا در بین سایر قبولین نیز کسانى وجود دارند که شرایطشان همانند است، نظام مقدس جمهورى اسلامى ایران نظام عدالت محورى است ولى متاسفانه عملکرد ضعیف سازمان راهدارى در شناسایى سابقه واقعى متقاضیان تاسیس شرکت و عدم برنامه ریزى مدون جهت تغییر ائین نامه بر اساس نیازهاى زمانه به دور از حق مدارى است.

  • فعال حمل‌ونقل بین‌الملل 0 0

    در حد اطلاع اینجانب، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، به‌مانند دیگر دستگاه‌های دولتی، وظیفه‌ی اداری یا تکلیف قانونی برای پاسخگویی به تمامی دیدگاه‌ها یا انتقادهای مطروحه در کلیه رسانه‌ها یا مراکز خبری، برعهده ندارد. گرچه، تصور می‌کنم روابط عمومی این سازمان، طبق عرف کاری، اخبار، اطلاعات و نقطه‌نظرهای مرتبط را، روزانه از منابع مختلف گردآوری و در اختیار ادارات کل ذیربط، قرار می‌دهد؛ مع‌الوصف، صرف درج دیدگاه و انتقاد در یک رسانه یا مرکز خبری، برای جوابگویی دفتر ذیربط به انبوه اظهارنظرهای مختلف یا راهکارهای پیشنهادی، الزامی قانونی ایجاد نمی‌نماید. جهت آگاهی مسئولین از شکایت‌های مربوطه و الزام آنان به پاسخگویی، روش آن است که مطالب از یکی از شیوه‌های ارتباطی ایمیل، درج در وب‌سایت، نمابر، نامه‌نگاری، پیامک، صندوق صوتی، …، مستقیماً به سازمان مربوطه منعکس شود.

  • یاس 0 0

    اقای عطر چیان بنده با بیش از ۱۶ سال سابقه کار مدیریت، وبا مطالعه روزانه ۱۵ ساعت شاهد قبولی افزاد ی هستم که برای خودم وزمان از رست رفته ام متاسفم، چرا با روح و جسم مردم، بازی میکنید

  • علی سلیمان پور 0 0

    دوستان اجازه بدید یه چیزی بگم هرچقدر هم کم کاری و… از طرف سازمان باشه باز شخص قوی و زرنگ قبول می شود بنده ۳ سالیست که در آزمون شرکت می کنم هنوز رتبه لازم را کسب نکردم ناراحت هم نیستم ولی باز می خونم از آقای{…} و سایر دوستان هم تشکر می کنم بقران نه فامیلم هست نه دوستم اما واقعا آدم بزرگیست هیچ کمکی را دریغ نمی کند.