| کد خبر: 125094 |

◄ پتانسیل‌های فرودگاه نبریز را چه کسی شکوفا می‌کند؟

تین‌نیوز| عضو هیأت مدیره و معاون عملیات فرودگاهی شركت فرودگاه‌ها در بازدید از فرودگاه تبریز بر انجام هرچه سریعتر مطالعات توسعه ترمینال داخلی فرودگاه تبریز توسط مشاور تاکید کرد و خواستار بهره‌برداری از پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب فرودگاه تبریز شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان آذربایجان شرقی، غلامحسین باقریان، عضو هیأت مدیره و معاون عملیات فرودگاهی شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی روز چهارشنبه (۲۰بهمن‌ماه) از بخش‌های مختلف فرودگاه تبریز بازدید كرد. در این بازدید اسماعیل احمدی، مدیركل بهسازی و توسعه فرودگاه‌ها هم حضور داشت.

باقریان در این سفر از بخش‌های مختلف فرودگاه تبریز مانند باند تمام بتنی، تصفیه‌خانه فاضلاب، پاركینگ طبقاتی، ساختمان دیزل ژنراتور، ساختمان تكنیكال بلاك و ترمینال ۴ فرودگاه تبریز بازدید كرد و مصطفی صفایی، مدیركل فرودگاه‌ تبریز نیز توضیحاتی درباره آخرین وضعیت فرودگاه تبریز در بخش عملیات فرودگاهی ارایه داد.

باقریان در جریان این بازدید گفت: در سال‌های اخیر پروژه‌های مهم و تاثیرگذاری در فرودگاه تبریز اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است كه پاركینگ طبقاتی و خرید و نصب دستگاه‌های دیزل ژنراتور جدید از جمله این پروژه‌هاست كه فرودگاه تبریز را در مسیر توسعه روزافزون قرار داده‌اند.

معاون عملیات فرودگاهی شركت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در بازدید از ترمینال ۴ فرودگاه تبریز تاکید کرد: مطالعات توسعه ترمینال داخلی فرودگاه تبریز هرچه سریع‌تر توسط مشاور تكمیل شود و برای اجرا به مناقصه گذاشته شود.

وی درباره پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب فرودگاه تبریز گفت: این پروژه باید هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد و حداكثر در اسفند‌ماه سال جاری آماده بهره‌برداری شود...

پس از انتشار این خبر در پایگاه خبری – تحلیلی صنعت حمل‌ونقل، تین‌نیوز؛ یکی از کاربران پیامی ارسال کرد که در ادامه می‌خوانید.

این کابر در پیام خود آورده است: آیا آلمانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در فرودگاه تبریز ترغیب شدند؟ اگر آلمان‌ها به فرودگاه تبریز بیایند و فرودگاه واقعا بین‌المللی شود، پتانسیل هاب شدن را دارد.

این کابر افزوده است: پیشنهاد می‌کنم از یک مشاور فرودگاهی آلمانی بخواهید، یک طرح جامع اصولی برای این فرودگاه برای اولین بار تهیه کند و آنگاه خواهید دید تبریز چه پتانسیلی دارد.

وی خاطرنشان کرده است: دسترسی ریلی، دسترسی جاده‌ای، حضور در مسیر ترانزیت، منطقه اقتصادی آذربایجان، اراضی بالقوه برای صنایع تولیدی و ... از پتانسیل‌های فرودگاه تبریز هستند.
 

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    طرح جامع منطقه آزاد ارس نیز با مشارکت مشاور اوبرمایر آلمان تهیه شده است. بنظر بنده باید طرح جامع فرودگاه تبریز با رویکرد منطقه ای تهیه شود