| کد خبر: 122181 |

برج سازی که تیشه به ریشه تهران می زند!

تین‌نیوز| شهرتهران را با برج هایش می شناسند. ساخت و ساز زیاد، تراکم و درنهایت بالا رفتن تقاضا برای پایتخت نشینی، مشکلات فضایی و روانی بسیاری برای ساکنان شهر تهران به‌وجود آورده است. روز گذشته سیصدوسی‌ودومین جلسه علنی شورای شهر تهران در حالی برگزار شد که همچنان یک برج ساز معروف در خیابان عمار در حال ساختن برجی 16 طبقه است و 30 درصد مصوبه برج باغ را رعایت نکرده و حتی از سطح اشغال آن فراتر رفته و در گوشه دیگری از شهر، شاهد رونق ساخت و ساز در مناطق بالانشین تهران هستیم.
 

به گزارش روزنامه قانون، مختاباد رییس کمیته هنری شورای شهر تهران با اشاره به یک مورد ساخت و ساز در منطقه یک گفت: یک برج ساز معروف در حال برج ساختن در یک کوچه است و متاسفانه شاهد هستیم که هیچ اهمیتی به زندگی مردم نمی‌دهند به گونه‌ای که شهرداری نیز از پس آن بر نمی‌آید. وی با بیان اینکه متاسفانه شاهد اتفاق ساخت و ساز معکوس در شهر تهران هستیم، گفت: در همه کشورهای دنیا، مرکز شهر محل ساخت و سازهای بلندمرتبه است؛ اما در تهران شاهد این هستیم که مراکز تجاری در اطراف تهران ساخته می‌شود و مرکز شهر نیز به مرور به بافت فرسوده بدل می‌شوند. وی با بیان اینکه شاهد رونق ساخت و ساز در مناطق یک تا سه هستیم، گفت: تمام ساخت و سازها در 10 درصد مساحت تهران انجام می‌شود و مابقی تهران نیز در حال تبدیل شدن به بافت فرسوده است.

همچنین ابوالفضل قناعتی، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با اشاره به این نوع برج سازی در شهر تهران گفت: این پروژه‌های بزرگ سر و ته ندارند و منطقه یک را به پارکینگ متحرک تبدیل کرده‌اند. عضو هیات رییسه شورای شهر تهران افزود: باید یک جلسه فوق‌العاده‌ای در منطقه یک برگزار کنیم تا در مورد شرایط این منطقه تصمیم نهایی بگیریم.در ادامه جلسه، محمد حقانی نیز با بیان اینکه درخواست می‌شود این تعداد باغی که در شمیران باقی مانده است حفظ و نگهداری شود، گفت: مصوبه برج باغ‌ها، مبنای آن غیرقانونی است و در اجرا نیز چیزی به نام برج باغ انجام نمی‌شود. رییس کمیته محیط زیست  شورای شهر تهران با اشاره به تخریب باغ الهیه تصریح کرد: بنده نیز در شب برفی، فیلم قطع درختان در منطقه یک را برای شهردار فرستادم که چطور این درختان چند ساله قطع می‌شدند.

رییس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران افزود: مصوبه برج باغ‌ها، هرچند با نیت خیر در سال 82 به تصویب رسید اما تیشه به ریشه باغ‌های تهران زده است. رییس کمیته محیط زیست  شورای شهر تهران ادامه داد: بنده اعتقاد ندارم که در مدیریت کلانشهری، پول یک منطقه خرج منطقه‌ دیگری شود چرا که در مناطق مختلف استعدادهای فراوانی داریم که باید از آن‌ها استفاده شود.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.