| کد خبر: 121065 |

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد:

سرمایه‌گذاری ۹ هزار میلیارد تومانی در بنادر کشور

هفته‌نامه حمل ونقل|
 
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی‌گفت: فراخوان سه طرح ایجاد سیلو درمنطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) انجام شده است‌که با استقبال سرمایه‌گذاران روبه‌رو بوده اما مشکل اصلی در اجرای این طرح‌ها کمبود زمین‌ برای واگذار به سرمایه‌گذاران است. محمدسعیدنژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرآن‌قدر انقلاب اسلامی، از نقش ایثارگرانه و فداکارانه کارکنان سازمان بنادر و دریانوردی طی دوران دفاع مقدس در بندرامام خمینی (ره) و آبراه خورموسی که برای تداوم چرخه حمل‌و‌نقل کالا جان خود را تقدیم میهن اسلامی کردند تجلیل کرد.
 
وی در ادامه با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی گفت: در مجموعه بنادر کشور تاکنون ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است که قیمت ارزی این سرمایه‌گذاری با توجه به قیمت ارز، قیمت قابل توجهی است. در این بندر تا سال گذشته، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است. سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی سال جاری در این بندر ۳۸۰ میلیارد تومان است. مجموعه ی فعالیت‌های این بندر و دیگر بنادر استان خوزستان می‌تواند در ایجاد اشتغال نقش جدی داشته باشد.
 
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ویژگی‌های کم‌نظیر و بعضا منحصر‌به‌فرد منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به‌عنوان کانون اصلی تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی، ارتباط دیرباز به شبکه ریلی و دسترسی به آبراه طبیعی خور موسی که موجب صرفه جویی‌های مهم در هزینه ی احداث موج شکن و اسکله می‌شود، بیان داشت: عملکرد بنادر تجاری کشور حدود ۱۴۰ میلیون تن در سال است و ۸۰‌ درصد از این میزان از دو بندر اصلی شهید رجایی در استان هرمزگان و بندرامام خمینی (ره) در استان خوزستان انجام می‌گیرد.

سعیدنژاد در ادامه افزود: مهم‌ترین رویکردی که به‌عنوان سیاست کلی در سازمان بنادر و دریانوردی و در راستای سیاست عمومی دولت اتخاذ شده، استفاده از مزیت‌هایی است که بنادر در جذب سرمایه‌گذاری دارند. خوشبختانه در جای جای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حضور دارند.
 
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: بالغ بر هشت هزار نفر در این بندر مشغول به فعالیت هستند که یک هزار و ۳۰۰ نفر آن مرتبط با سازمان بنادر و دریانوردی و ۶ هزار ۷۰۰ نفر نیز در نتیجه ی سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در این مجتمع بندری مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به وسعت ۱۱ هزار هکتاری بندرامام خمینی (ره) عنوان کرد: یک هزار و ۳۰۰ هکتار در حال بهره‌برداری است و مابقی از طریق سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و احیای اراضی آن، انجام می‌شود.
 
سعید نژاد با اشاره به سه طرح مهم در بندرامام خمینی (ره) بیان داشت: فراخوان سه طرح ایجاد سیلو در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) انجام شده است. که با استقبال سرمایه‌گذاران روبه‌رو بوده است اما مشکل اصلی در اجرای این طرح‌ها کمبود زمین‌ برای واگذار به سرمایه‌گذاران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از موفق‌ترین مناطق ویژه اقتصادی کشور، در بنادر شکل گرفته‌اند که دلیل آن دسترسی به دریا و کاهش هزینه‌های حمل‌و‌نقل است، از این رو تقاضا داریم کمک شود طرح‌های مصوب در این بندر و دیگر بنادر کشور اجرائی شوند.
 
مهم‌ترین سیاست در بنادر کشور جذب سرمایه‌گذاری است
همچنین محمد سعیدنژاد در مراسم افتتاح کارخانه روغن کشی بندر امام خمینی که در بندر امام برگزار شد، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از صادرات نیز به‌دلیل نزدیکی به مرکز کشور و ارتباط با شبکه ریلی و مهم‌تر از این عوامل وجود خورموسی که موجب استقرار اسکله‌ها شده است از بندر امام خمینی انجام می‌شود.

 وی افزود: عملکرد بنادر تجاری کشور حدود ۱۴۰ میلیون تن در سال است و ۸۰‌ درصد از این میزان مربوط به دو بندر اصلی شهید رجایی در استان هرمزگان و بندر امام خمینی (ره) در خوزستان است. سعیدنژاد تصریح کرد: مهم‌ترین برنامه که به‌عنوان سیاست کلی در سازمان بنادر و در راستای سیاست عمومی دولت اتخاذ شده، جذب سرمایه‌گذاری است که خوشبختانه در بندر امام خمینی (ره) شاهد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هستیم.
 
 وی افزود: در مجموعه بنادر کشور تاکنون ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است که ارزش ارزی این سرمایه‌گذاری با توجه به قیمت ارز، قیمت قابل توجهی است. سعیدنژاد با بیان این‌که در این بندر تا سال گذشته ۲۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در این بندر در سال جاری ۳۸۰ میلیارد تومان بوده است. مجموعه فعالیت‌های این بندر و دیگر بنادر استان خوزستان می‌تواند در ایجاد اشتغال نقش جدی داشته باشد.

 وی اظهار کرد: بالغ بر ۸ هزار نفر در این بندر مشغول می‌باشند که یک هزار و ۳۰۰ نفر شاغلان مرتبط با سازمان بنادر و ۶ هزار و ۷۰۰ نفر در سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در این بندر مشغول به کار هستند.
 
 سعیدنژاد گفت: بر‌اساس مصوبه قانونی، طرح بندر امام خمینی (ره) و منطقه ویژه آن ۱۱ هزار هکتاری است و آنچه که درحال‌حاضر در حال بهره‌برداری داریم یک هزار و ۳۰۰ هکتار است که مابقی از طریق سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری‌های سازمان بنادر و احیای اراضی انجام خواهد شد.

 وی ادامه داد: سه طرح ایجاد سیلو در بندر امام خمینی (ره) داریم که هر سه طرح فراخوان عمومی شده‌اند. سرمایه‌گذاران زیادی از این سه طرح استقبال کرده‌اند اما مشکل اصلی در اجرای این طرح‌ها کمبود زمین‌ برای واگذاری به سرمایه‌گذاران است.

لینک خبر
 
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.