| کد خبر: 120210 |

اتمام فاز اول تخریب طبقه اضافه علاالدین تا پایان بهمن

تین‌نیوز| رئیس شورای شهر تهران به همراه دو عضو دیگر شورا از نحوه تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران صبح امروز در حاشیه بازدید از نحوه تخریب طبقه هفتم پاساژ علاالدین با بیان اینکه متاسفانه مالک اقدام به ساخت یک طبقه اضافه‌تر (هفتم) کرده بود گفت: از آنجایی که اضافه طبقه ممنوع و افزودن یک طبقه موجب عدم تحمل سازه ساختمان می‌شد نسبت به رفع این تخلف اقدام کردیم.

وی با بیان اینکه به مالک دو بار به مدت سه ماه فرصت داده شد تا نسبت به ارائه یک طرح عملیاتی مهندسی برای برچیدن طبقه هفتم اقدام کند اما متاسفانه مالک نسبت به انجام این مهم اقدام نکرد و بی توجه بود گفت: 99 مغازه در طبقه هفتم وجود داشت که به صورت سرقفلی به افرادی واگذار شده بود که مالک باید نسبت به راضی کردن آنها اقدام کند.

وی با بیان اینکه پس از تأیید حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر تخریب طبقه هفتم در ابتدا از مالکان این طبقه درخواست شد که نسبت به جمع آوری وسایل خود اقدام کرده و پس از آن پارتیشن‌ها را جمع کردیم گفت: طبق برنامه زمانبندی شده ابتدا سقف و بعد ستون‌ها برداشته می‌شود تا فشاری به ساختمان وارد نشود و تنها تاسیسات طبقات پایین‌تر و آسانسور و ... باقی می‌ماند و حتی به صورت انباری هم اجازه استفاده از این طبقه را ندارند.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس برنامه زمانبندی شده تا پایان بهمن ماه سقف طبقه هفتم برداشته می‌شود گفت: هزینه تخریب به اضافه 15 درصد بر عهده مالک است چرا که شش ماه به مالک فرصت داده شد تا نسبت به تخریب اقدام کند اما این مهم مورد بی توجهی قرار گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که مالک مدعی شده است که به شهرداری پول داده گفت: دقت داشته باشید که پرونده قضایی طبقه هفتم علاءالدین بارها در قوه قضاییه بررسی شده و در دیوان عدالت اداری نیز مورد تاکید قرار گرفته و مالک قطعا هر سند و مدرکی داشته ارائه کرده است تا حکم قضایی به نفع او باشد اما می‌بینید که حکم نهایتا به رفع تخلف که همان طبقه هفتم است انجامیده است و طبیعتا هر مالکی دوست ندارد ملکش تخریب شود اما باید قوانین را نیز رعایت کند.

سیستم اطفای حریق علاءالدین استاندارد لازم را ندارد
به گزارش ایسنا،‌ ابوالفضل قناعتی عضو هیات رئیسه شورای شهر نیز با بیان اینکه این ساختمان حکم ماده 100 داشته و باید بار اضافه طبقه هفتم که بر روی طبقه ششم بارگذاری شده بود قلع و قمع می‌شد گفت: ماده 100 حکم تخریب طبقه هفتم را داده بود.

وی با بیان اینکه در شش طبقه این ساختمان 900 واحد تجاری وجود دارد که 10 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند و روزانه 6000 ارباب رجوع نیز به این ساختمان تردد می‌کنند گفت: متاسفانه آتش نشانی سیستم اطفای حریق این ساختمان را تایید نکرده و ممکن است مالک طی ماه‌های اخیر اقداماتی را نیز در راستای ارتقای سیستم اطفای حریق انجام داده باشد اما در زمانی که بحث تخریب طبقه اضافه مطرح شد سیستم اطفای حریق استاندارد نبود.

قناعتی افزود: پیمانکار به دلیل کارشکنی مالک از بیمارستان نجمیه آسانسور گذاشته و نسبت به جابجایی مصالح و نخاله‌ها اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه پلاسکو یک زنگ خطر و درس برای ساختمان‌های ناایمن دیگر بود گفت: برخورد با ساختمان‌های ناایمن مشابه در دستور کار قرار دارد.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.