| کد خبر: 117390 |

نماینده مجلس خواستار توجه به توسعه خطوط ریلی در کرمان شد

تین نیوز| نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه خطوط ریلی کرمان به مراکز صنعتی اهمیت بالایی دارد زیرا حجم کار صنعتی، استان کرمان را برای سال های آینده با مشکل مواجه می سازد.

 
به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز پنجشنبه در نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با مدیرکل راه آهن کرمان با اشاره به مشکلات حمل بار در جاده ها گفت: میلیون ها تن ذخیره معادن سیرجان در این شهرستان دپو شده به دلیل اینکه کامیون قدرت کشش حمل را ندارد پس وجود خطوط ریلی ضروری است.

وی تصریح کرد: گلوگاه توسعه ریلی در جنوبشرق کشور بازسازی خطوط ریلی است و درخواست تسریع در این زمینه را داریم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: کیفیت قطارهای استان کرمان پایین بوده و تعداد نسبت به نیاز کم است.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: باید برای راه اندازی قطارهای حومه ای در استان برنامه ریزی شود که ایمنی بیشتری دارند و به نفع راه آهن نیز می باشد.

حسین امیری خامکانی با تاکید بر ایمنی گفت: همانطور که تاکنون در استان کرمان حادثه ای نداشتیم، در آینده هم نباید نداشته باشیم.
وی افزود: درخواست برای ایجاد خط ریلی کرمان - اصفهان زیاد است که باید برای ایجاد خط این مسیر اقدام شود.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: واگن سازی زرند تنها واگن سازی فعال کشور است که باید شرکت های خصوصی و دولتی از تولید داخلی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه بازسازی و مقاوم سازی ایستگاه راه آهن زرند قرار بود طی هشت ماه تمام شود و هنوز به پایان نرسیده است گفت: در بحث بلیط نیز باید ظرفیت و سهمیه بیشتر شود تا در حق مردم اجحاف نشود.

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: واقعیت تلخی است که سال ها پیش طرح ایجاد خط ریلی بافت - کرمان تدوین شد و در سال های اخیر نیز ایجاد خط ریلی بافت - سیرجان - کرمان توسط رئیس جمهوری مطرح شد و در برنامه بودجه سال 96 نیز وجود دارد و هنوز هیچ اقدامی برای این خط آهن انجام نشده است.

علیبرز بختیاری افزود: شهرستان بافت هم در جاده و هم در خط آهن وضعیت نابسامانی دارد و با توجه به راه اندازی معدن فولاد در این شهرستان وجود خط آهن ضروری است.

نماینده مردم بم، فهرج، ریگان و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به حضور 10 هزار نیروی انسانی شرکت های خودروسازی و 10 هزار دانشجو در بم گفت: اختصاص یک قطار تندرو برای این مسیر ضروری است.

حبیب الله نیکزادی افزود: راه آهن وجود دارد اما ایستگاهی برای حضور مسافران وجود ندارد و درخواست تکمیل ایستگاه های شرق استان را داریم زیرا در بودجه ششم توسعه هشت میلیارد تومان برای خط آهن کرمان به زاهدان اختصاص داده شده است.

وی خواستار افزایش سهمیه بلیط قطار شهرستان های شرقی شد و گفت: اکنون مردم برای پیاده شدن در بم و فهرج هزینه بلیط زاهدان را پرداخت می کنند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست عنوان کرد: یکی از زیرساخت های هر کشور راه آهن است و تفاهم نامه قطار کرمان - بردسیر - سیرجان - بافت امضا شده اما هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

شهباز حسن پور گفت: بیش از 40 درصد صادرات سنگ آهن و فولاد کشور از سیرجان است اما به دلیل اینکه از راه آهن هرمزگان حمل می شود در سرانه استان محاسبه نمی شود.

در این نشست مدیرکل راه آهن استان کرمان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلای درباره بهبود خطوط ریلی استان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.