| کد خبر: 116425 |

اقدام دولت در نوسازی ناوگان هوایی بسیار خوب و مناسب است

تین‌نیوز| سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ورود نخستین هواپیمای جدید از شرکت هواپیمایی ایرباس به ایران را اقدام قابل توجه دولت یازدهم خواند و گفت: ورود این هواپیما به کشورمان، فرصتی مغتنم پیش روی اقتصاد کشورمان خواهد بود.
 

به گزارش ایرنا، صدیف بدری نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی، ورود نخستین هواپیمای جدید از شرکت هواپیماسازی ایرباس به ایران را اقدام مثبت دولت دانست و گفت: اقدام دولت در نوسازی ناوگان هوایی بسیار خوب و مناسب است.

وی اظهار داشت: در مراسم رونمایی از این هواپیمای جدید که عصر امروز انجام می شود، ‌اعضای کمیسیون عمران مجلس نیز حضور دارند. ورود این هواپیما به کشورمان، فرصتی مغتنم پیش روی اقتصاد کشورمان خواهد بود.

نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته در کنار توجه به حمل و نقل هوایی، نباید از حمل و نقل جاده ای و ریلی هم غفلت کرد، نوسازی حمل و نقل ریلی نیز از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه کنیم.

وی به ایرنا گفت: واگن های موجودی که شرکت های خصوصی از آن استفاده می کنند، وضعیت مناسبی ندارد و همچنین نوسازی حمل و نقل جاده ای همچون اتوبوس و کامیون نباید مورد غفلت واقع شود.

گفتنی است، نخستین هواپیمای جدید از شرکت هواپیماسازی ایرباس پس از ۳۸ سال عصر امروز پنجشنبه وارد ناوگان هوایی کشور خواهد شد، عصر امروز با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و مقام هایی همچون رییس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور و مدیرعامل ایران ایر و بسیاری از دست اندرکاران صنعت هوانوردی کشور شاهد ورود نخستین هواپیمای ۳۲۱ ایرباس به کشور خواهیم بود.

شرکت بیمه ایران همچنین نخستین هواپیمای جدید خریداری شده پس از پیروزی انقلاب توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را تحت پوشش بیمه قرار داده است.

در مجموع شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با ایرباس برای خرید ۱۰۰ فروند هواپیما و با شرکت بوئینگ برای خرید ۸۰ فروند هواپیما قرارداد امضا کرده و قرار است بزودی قرارداد خرید ۲۰ فروند هواپیمای ۷۰ نفره را با شرکت ATR یکی از شرکت های زیر مجموعه ایرباس امضا کند.

جایگاه صنعت هوانوردی ایران در منطقه با امضای قرارداد خرید بیش از ۲۰۰ فروند هواپیمای مسافری دور، متوسط و کوتاه برد با بیش از۵۰ هزار صندلی جدید ارتقا می یابد و فرصت های اشتغالزایی مستقیم را برای بیش از ۲۰ هزار نفر در داخل فراهم می کند. 
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 0 0

    این قرارداد زمانی مناسب است که هم پیش شرط انتقال تکنولوژی تعمیر و ساخت قطعات مصرفی رو داشته باشد و هم مناسب با نیاز ایران یعنی جت منطقه ای ۱۰۰ نفره، باشد! اقای نماینده، ایا این قرارد اینطوری بود؟؟