| کد خبر: 113992 |

معاون استاندار کرمان:

طرح گردشگری ملی خبر بافت به نتیجه رسیده است

تین‌نیوز|  معاون عمرانی استاندار کرمان با اشاره به اینکه طرح گردشگری ملی خبر بافت به نتیجه رسیده است گفت: بسیاری از بناهای تاریخی در استان کرمان در حال مرمت و با کاربری مناسب قابل استفاده می‌شوند.


 ابوالقاسم سیف‌اللهی شامگاه جمعه در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور اظهار‌ داشت: میراث فرهنگی استان کرمان دوران بسیار خوبی را می‌گذراند و در هر سه حوزه صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی فعال است.

وی با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در استان کرمان در راستای اقتصاد مقاومتی در حال انجام است گفت: بحث میراث فرهنگی و گردشگری در هر 23 شهرستان استان کرمان مورد توجه است.
معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه بسیاری از بناهای تاریخی در استان کرمان در حال مرمت و با کاربری مناسب قابل استفاده می‌شوند افزود: استاندار کرمان از طر‌ح‌هایی که به توسعه گردشگری در استان کمک کند حمایت و پشتیبانی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طرح گردشگری ملی خبر بافت با پیگیری‌های انجام شده به نتیجه رسیده است خاطر‌نشان کرد: پارک ملی خبر به عنوان یک منطقه طبیعت‌گری در جنوب شرق کشور فعال می‌شود و ظرفیت بسیار خوبی برای استان است.

سیف‌اللهی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کویر لوت در شهداد و همچنین طرح گردشگری منطقه هنزاء در حال انجام است گفت: استان کرمان معادن زر‌خیزی دارد و با شرایط آب و هوایی مناسب نقطه خوبی برای حضور گردشگران است.

وی با اشاره به اینکه مردم کرمان در گذشته از تمامی داشته‌های خود برای خلق آثار هنری و صنایع دستی استفاده می‌کردند افزود: کرمان داشته‌های بسیار زیاد و با کیفیتی در حوزه صنایع دستی دارد که هنوز ناشناخته است.

معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه استان کرمان در گذشته به عنوان استان 8 معرفی شده بود و نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت کشور دارد تصریح کرد: فرهنگ مردم استان کرمان با استان‌های همجوار نزدیک به هم است و از گذشته نیز این‌گونه بوده است.

به گزارش تسنیم در آئین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور بیانیه هیئت داوران قرائت و غذاهای برگزیده در 4 بخش پیش‌غذا، غذای اصلی، پس‌غذا و دم‌نوش‌ها معرفی شد.

بر اساس این گزارش از استان کرمان، آش بلغور، آبگوشت متنجه یا امام‌حسینی، چنگ‌مال و نوشیدنی چهل‌گیاه به ترتیب به عنوان غذاهای برگزیده در بخش‌های پیش‌غذا، غذای اصلی، پس‌غذا و دم نوش‌ها معرفی شدند.

خوراک بامیه، قیمه یزدی، ارده حلوا و نوشیدنی ترش و شیرین از استان یزد و کشک زرد، کباب گوشت گوسفندی، سالاد میوه‌های بلوچی از استان سیستان و بلوچستان به ترتیب به عنوان غذاهای برگزیده در بخش‌های پیش‌غذا، غذای اصلی، پس‌غذا و دم نوش‌ها معرفی شدند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.