| کد خبر: 112316 |

مبارزه با فساد اداری و ارتقای سلامت اداری یکی از اهداف اصلی سازمانهاست

تین‌نیوز| بازرس و مسئول ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان بنادر گفت : مبارزه با فساد اداری و ارتقای سلامت اداری یکی از اهداف اصلی سازمانها است .
 
به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، علی جان علی اکبری که در دوره آموزشی دو روزه با عنوان فساد اداری سخن می گفت، افزود : هدف از برگزاری این دوره توانمند سازی اعضای بازرسی است و آثار مثبت نظارت و بازرسی را قانونگرایی و اصلاح روشها و ساختار و نهایتا صرف جویی اقتصادی دانست.

وی افزود : در صورت نبود نظارت، نارسائیها و مشکلاتی از قبیل انحراف از برنامه ها و اهداف ، اعمال سلیقه های شخصی ، نقض قوانین ، افزایش هزینه ها ی عمومی ، پایمال شدن حقوق شهروندان ، تداوم روشهای غلط ، بی اعتمادی مردم و نهایتا کاهش بهروری و کارایی در بنادر را بدنبال خواهد داشت .

علی اکبری بیان کرد : فساد در ابعاد مختلف از جمله اقتصادی ، سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی درهمه دوره و زمانها بوده وهست  و از آنجا که بازرسان چشم و گوش سازمانها هستند باید با فرایند های نظارت وبازرسی آشنای کامل داشته باشند تا درانجام وظیفه قانونی و شرعی  ، مسئولیتها محول را به موقع انجام بدهند

علی اکبری افزود : امانت داری ، رازداری و قضاوت مستدل و رهیافت نقادانه ورعایت حریم شخصی  ازمهمترین ویژگی های یک بازرس محسوب می شود لذا بازرسان باید این اصول را سر لوحه کار خویش قرار دهند .

در این جلسه میزاوند مشاور اقتصادی مرکز همکاریهای ریاست جمهموری اظهار داشت: فساد قدمتی به اندازه تمدن بشری دارد و همواره در سالهای اخیر به ویژه از دهه ۱۹۹۰، پدیده فساد توجه بسیاری از مردم جهان را به خود جلب نموده، به طوری که بروز این پدیده شوم در سطح برخی از کشورها منجر به سقوط برخی از حکومت ها و دولتها شده است.

میزاوند راهبردهای اصلی مبارزه و مقابله سیستمی با عارضه فساد مالی را بر پایه سه رکن اساسی دانست و افزود: سه رکن مسئولیت پذیری، کنترل پذیری و سنجش پذیری در ارتباط با اشخاص، دستگاهها دولتی و نهادهای حکومتی ضمن برخورداری ازشفافیت کامل باید ضمانت اجرایی لازم جهت برخورد قاطع با مصادیق فساد مالی و اداری را داشته باشد.

وی تاکید کرد: کنترل پذیری و سنجش پذیری دقیق با وجود معیارهای مناسب و موثر برای ارزیابی و سنجش مالی در سطوح اشخاص و نهادهای حکومتی می تواند موجب کارآمد، سازگار شدن سازوکار تنظیمی و نظارتی، شفافیت اجرایی و چرخه های کاری و باعث ایجاد سیستم کارآمد گزارش دهی گردد.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس 0 0

    مسئولین با کمرنگ کردن قبح قانون شکنی و تخلف در جامعه، مسئولیت گریزی و تخلفات بزرگ خود را کوچک و کم اهمیت جلوه میدهند تا حساسیت جامعه نسبت به مفاسد اداری و اقتصادی و قضائی کاهش یابد. مسئولین باید بدانند مشکلات تنها در پرتو تدبر و برنامه ریزی حل خواهند شد و منتظر معجزه نباشند زیرا خداوند جهان را بر قاعده و قانون بنا کرده . گناه ظلم از بی دینی بیشتر است .