| کد خبر: 112086 |

روند ساخت راه آهن همدان - تهران با حضور معاون رییس جمهوری بررسی می شود

تین‌نیوز| معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه فردا پنجشنبه به منظور بررسی روند اجرایی طرح راه آهن همدان - تهران به این استان سفر می کند.

 
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: راه آهن همدان - تهران 267 کیلومتر طول دارد و تاکنون 69.8 درصد پیشرفت فیزیکی این طرح است.
فرهاد فرزانه اظهار کرد : 97 درصد کار زیرسازی این راه آهن تکمیل و 152 کیلومتر از طرح معادل 55.5 درصد آن نیز ریل گذاری شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی همدان با بیان اینکه عملیات ریل گذاری پس از یک وقفه کوتاه مدت از ابتدای آذرماه جاری با شتاب آغاز شده است افزود: روزانه 1.5 کیلومتر این خط ، ریل گذاری می شود.

فرزانه بیان کرد: تا کنون برای اجرای این طرح سه هزار و 655 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و پنج هزار و 50 میلیارد ریال اعتبار نیز مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با هدف شتاب بخشی در اجرای طرح راه آهن همدان - تهران فردا پنجشنبه به همدان سفر می کند افزود: در حال حاضر ایستگاه همدان در 14 کیلومتری شهر در نظر گرفته شده که با توجه به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی برای ایجاد ایستگاه راه آهن در نقطه مناسبتر ، مکان یابی جدیدی صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه تعیین نقطه مناسب و متناسب با یک ایستگاه استاندارد ( TOD) هزینه زیادی می خواهد، گفت: معاون رییس جمهوری همچنین به منظور فضایابی و مکان یابی ایستگاه مورد نیاز این راه آهن به شهر همدان سفر می کند.
وی با بیان اینکه معاون رئیس جمهوری از طرح راه آهن غرب کشور نیز بازدید خواهند داشت افزود: راه آهن غرب کشور از نهاوند به سمت کرمانشاه تا ایستگاه فیروزان ریل گذاری شده است که روند اجرای کار تا استان کرمانشاه نیز بررسی می شود.

راه آهن اراک - ملایر به عنوان بخشی از راه آهن غرب کشور از استان مرکزی آغاز شده و شهرستان ملایر و نهاوند را به شبکه ریلی متصل می کند.
راه آهن غرب کشور به عنوان یکی از طرح های عظیم و استراتژیک ریلی به طول 620 کیلومتر از ایستگاه سمنگان در حوالی شهر اراک آغاز شده و پس از عبور از شهرهای ملایر، کنگاور، صحنه، کرمانشاه اسلام آباد، گیلانغرب و قصرشیرین به مرز خسروی منتهی می شود.

این مسیر مرحله نخست راه آهن غرب کشور است که حدفاصل اراک تا ملایر به طول 90 کیلومتر در قالب چهار قطعه اجرایی احداث شده است.

این طرح از ایستگاه سمنگان در مجاورت شهر اراک آغاز و به صورت خط مجزا، موازی خط موجود راه آهن جنوب کشور به سمت ایستگاه شازند امتداد پیدا می کند و این مسیر در کیلومتر 14 با فاصله گرفتن از محور جنوب به سمت تقاطع غیر همسطح به سمت کرمانشاه تغییر مسیر می دهد و با عبور از روستای حک و حصار به تونل توره می رسد .
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.