| کد خبر: 107166 |

بندر آبادان به اروندکنار منتقل شود / فرودگاه آبادان باید حمایت شود

تین نیوز| نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: بندر آبادان که فعلا درون شهر است با مشکلات عدیده ای روبه رو شده و باید از شهر خارج و به اروندکنار منتقل شود.

عامر کعبی چهارشنبه شب در شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: دچار انباشتگی و متورم شدن مشکلات شده ایم و مردم فقط از ما تقاضا دارند. آبادان را همه می شناسند که دومین فرودگاه بین المللی کشور را بعد از مهرآباد در کشور دارد.

وی افزود: خط قطار شهری، بنادر فعال، جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر قبل از جنگ از جمله ویژگی های آبادان است که متعلق به کل کشور است. جمعیت یک و نیم میلیون نفری آبادان امروزه به ۳۰۰ هزار نفر رسیده و این یعنی بقیه در سراسر کشور مهاجر هستند.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث کارهای عمرانی وزارت راه تقریبا محدود است و بدهی های بسیاری به پیمانکاران دارد. این پیمانکاران قسمت عمده ای از مشکلات عمرانی و اشتغالی کشور را حل کرده اند ولی امروزه بدهکار شده و به آستانه ورشکستگی رسیده اند.

کعبی اضافه کرد: بحث بندر آبادان که فعلا درون شهر است با مشکلات عدیده ای روبه رو شده و باید از شهر خارج و به اروندکنار منتقل شود.
وی ادامه داد: بحث فرودگاه آبادان را نیز باید وزارت راه و یا سازمان منطقه آزاد اروند متولی آن شود. سازمان منطقه آزاد ظرفیت حل مشکلات را دارد و رتبه ۹ کشوری را در بحث حمل و نقل به دست آورده و حتی فرودگاه آبادان را فعال کردند.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: عراق بزرگترین بندر خود را در جنوب این کشور با هزینه پنج میلیارد دلار راه اندازی می کند و قطعا بندرامام را تحت شعاع خود قرار می دهد که برای حل آن مطالعاتی انجام و در صورت امکان باید با آن مقابله کرد.

مسیر توسعه استان سیستمی اندیشیده نشده است
در ادامه، دیگر نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در گذشته از اروندرود تا فاو نزدیک به ۲۰ کیلومتر بود ولی امروزه می تواند منشأ تحولات باشد. اگر مرزها حرکت پویا در جهت رشد اقتصادی، بازرگانی و تجاری نداشته باشند آن وقت از توسعه عقب می مانیم.
غلامرضا شرفی گفت: متأسفانه مسیر توسعه به صوت سیستمی در خوزستان دیده نشده است. خوزستان بر ۵۰۰ کیلومتر راه کشور تکیه دارد ولی اگر گردشگر خارجی بخواهد از مرزهای این استان وارد شود باید ۱۲۰ کیلومتر تا شهر اهواز طی کند در صورتی که اگر مناطق نزدیک به مرزها را توسعه دهند دیگر نیاز به طی این همه مسیر نیست.

وی در پایان افزود: واقعا باید برای خط راه آهن کشور افتخار باشد که مردم خوزستان برای هر سفر نزدیک به ۱۷ ساعت در قطار بمانند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.