| کد خبر: 107136 |

ایران آماده جهشی بزرگ در صنعت کشتی‌سازی است

تین‌نیوز| مدیرعامل ایزوایکو گفت: ایران به دلیل برخورداری از سواحل گسترده و زیرساخت‌های مطلوب، بهترین ظرفیت را برای توسعه صنایع دریامحور داراست.

 
حمید رضائیان اصل بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند و هیأت تجاری این کشور از مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران، اظهار کرد: زیرساخت‌های موجود در ایزوایکو امکان ساخت و تعمیر شناورهایی تا وزن 300 هزار تن را داراست و رشد توان تخصصی و فنی نیروهای ایرانی رشد فزاینده و روزافزونی دارد به طوری که اکنون توان تعمیراتی ایزوایکو نیز در سطح منطقه با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست.

وی با بیان این که ایزوایکو دامنه فعالیت‌های خود را گسترش داده و سازه‌های دریایی متعددی در این مجتمع در حوزه نفت و گاز ساخته شده است، خاطرنشان کرد: ساخت مجموعه‌ای از کشتی‌های 2200 کانتینری در این مجتمع در کنار ساخت و تعمیر سکوهای گازی متعدد پارس جنوبی تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های این صنعت بر کرانه خلیج فارس است.

مدیرعامل ایزوایکو افزود: بسیاری از کشورهای جهان در شرایط پسابرجام به دنبال عقد تفاهم‌نامه و گسترش حوزه همکاری‌های راهبردی با ایران در زمینه کشتی‌سازی هستند و ما تمایل داریم تا از توانایی‌های حرفه‌ای کشور هلند در زمینه کشتی‌سازی، ساخت لایروب‌ها، یدک‌کش‌ها و دانش تخصصی هر کدام از این بخش‌ها بهره‌مند شویم.

رضائیان اصل ادامه داد: منطقه خلیج فارس یکی از کانون‌های اصلی تردد شناورهای مختلف با ابعاد و حجم متنوع است و وجود یک مجموعه بزرگ تعمیراتی و خدماتی به کشتی‌ها اهمیت کلیدی دارد و سرمایه‌گذاری‌های ایران در این بخش موجب شده تا رونق مناسبی در این حوزه ایجاد شود.
وی سرمایه‌گذاری در صنعت کشتی‌سازی ایران را برای هلندی‌ها یک ظرفیت بزرگ عنوان و گفت: هم در زمینه دانش تخصصی و هم در حوزه انتقال تکنولوژی ساخت و توسعه تجهیزات بسترهای مطلوبی برای همکاری وجود دارد که می‌توانیم آنها را سریع‌تر به فاز اجرایی برسانیم.

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران تصریح کرد: ایزوایکو در زمینه زیرساخت و سخت‌افزار مورد نیاز برای توسعه صنایع دریایی وضعیت بسیار خوبی دارد و بدون شک با همکاری نرم‌افزاری و علمی و فنی می‌توانیم کانون مطلوبی از کار در منطقه خلیج فارس را تعریف و عملیاتی کنیم.

رضائیان همچنین به توانمندی شرکت‌های هلندی و سابقه طولانی همکاری میان ایران و هلند در حوزه دریا اشاره و بیان داشت: روابط متخصصان دو کشور در حوزه دریا راهگشای دیر همکاری‌های اقتصادی نیز خواهد بود.

در سفر وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند به هرمزگان، نمایندگان و رؤسای شرکت‌های بین‌المللی پیمانکاریِ BAM، کشتی‌سازی Damen، بندر روتردام، شرکت ساخت و تعمیر زیرساخت‌های دریایی Royal Boskails Westminster، شرکت فناوری فراساحلی Royal IHC، مؤسسه تحقیقاتی دریایی STC Greop، شرکت پیمانکاری لایروبی Van Oord و آژانس مهندسی و مشاوره Witteveen+Bos در این سفر، وی را همراهی می‌کنند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.