| کد خبر: 106668 |

◄ تشکیل کارگروه حمل‎ونقل هوایی بین ایران - آلمان

تین‌نیوز| روز گذشته وزیر حمل‌ونقل آلمان در راس هیاتی عالی رتبه متشكل از نمایندگان مجلس فدرال آلمان و مقامات ارشد فرودگاه‌های مونیخ و فرانكفورت با رئیس سازمان هواپیمایی كشوری دیدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش تین‌نیوز، عابدزاده در دیدار با وزیر حمل‌ونقل آلمان، برجام را گام بزرگی برای ارتباط با کشورهای جهان دانست و گفت: صنعت حمل‌ونقل هوایی در دوران تحریم بیشترین فشارها را متحمل شد، اما خوشبختانه توانستیم با همكاری و تلاش‌های همه جانبه صنعت حمل‌ونقل هوایی را سرپا نگه داریم.

وی سابقه پرواز بین ایران و كشور آلمان را بیش از 50 سال عنوان كرد:ما آمادگی داریم تا پیشنهادات و طرح‌های مختلف طرف‌های آلمانی رادر امور فرودگاهی مورد بررسی و كارشناسی قرار دهیم.

عابدزاده با بیان اینكه كشور ایران ظرفیت تبدیل شدن به مقام اول در منطقه خاورمیانه را داراست پیشنهاد كرد كارگروهی در زمینه پیگیری امور مربوط به حمل‌ونقل هوایی تشكیل و مسائل مربوط به امور فنی و همكاری در انجام تعمیرات هواپیماها و همكاری با شركت MTU، امور مربوط به بازرگانی و سرمایه‌گذاری و همكاری‌های شركت‌های هوایی فی ما بین فرودگاه‌ها، امور مربوط به فناوری و ساختار سازمانی (LBA) مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس سازمان هواپیمایی كشوری به امضای موافقت‌نامه جدید حمل‌ونقلی ایران و آلمان به منظور توسعه روابط دو كشور اشاره كرد و افزود: در حال حاضر بین دو كشور ایران و آلمان 25 پرواز در هفته انجام می‌شود.

وی ابراز علاقه‌مندی خود به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های صنعت حمل‌ونقل آلمان را اعلام و اظهارداشت: به دلیل وجود 10 فرودگاه بین‌المللی در ایران فضا برای همكاری و سرمایه‌گذاری وجود دارد و چنان‌چه اعتبارات لازم تامین شود می‌توان برنامه‌های گسترده برای دو كشور در حوزه صنعت حمل‌ونقل هوایی تدوین كرد.

در ادامه الكساندر دوبرینت وزیر حمل‌ونقل آلمان نیز ضمن موافقت با تشكیل كارگروه آموزشی بین دو كشور اظهارداشت: كشور ایران و آلمان دارای یك سنت دیرینه هستند و امیدواریم در امور حمل‌ونقل هوایی با پیشرفت‌هایی كه طی ماه‌های اخیر توسط ایران صورت گرفته دوباره بتوانیم همكاری‌های گذشته‌مان را ادامه دهیم.

وی افزود: علی‌رغم وجود شرایط تحریم در ایران همكاران شما در صنعت حمل‌ونقل هوایی توانایی خیلی خوبی را از خود نشان دادند و همواره پروازها را به صورت ایمن در آسمان انجام داده اند.

وزیر حمل‌ونقل آلمان خاطرنشان کرد: در كنار مسائل فناوری و پشتیبانی علاقه‌مند هستیم در خصوص تامین منابع مالی همكاری‌های تازه‌ای را از سر گیریم.

این شركت همكاری های زیادی را با شركت های آلمانی آغاز كرده و امیدوار است كه طرف آلمانی نسبت به رفع مشكلات و تسهیل فعالیت مالی زمینه همكاری های رو به توسعه ای را شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این نشست گفت: این شركت همكاری‌های زیادی را با شركت‌های آلمانی آغاز كرده و امیدوار است كه طرف آلمانی نسبت به رفع مشكلات و تسهیل فعالیت مالی زمینه همكاری‌های رو به توسعه‌ای را شاهد باشیم.

طبق اعلام سازمان هواپیمایی؛ ضرورت همكاری‌های بانكی در زمینه انتقال درآمدهای شركت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و همكاری شركت‌های سوخت‌رسانی در آلمان به منظور تحویل سوخت به هواپیماهای ایرانی از دیگر موضوعات مورد مذاكره بین دو كشور به‌شمار می‌رود و مقرر شد در زمینه تثبیت موافقت‌نامه هوایی نیز پس از رفع كاستی‌ها، سند موافقت‌نامه هوایی بین دو كشور امضا شود.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.