| کد خبر: 101148 |

پاسخ رجا به اخبر تخلف یک قطار مسافری در توقف قانونی برای نماز صبح:

◄ فحاشی یک مسافر به رئیس قطار

تین‌نیوز| روز گذشته خبری با عنوان «تخلف یک قطار مسافری در توقف قانونی برای نماز صبح» در رسانه‌های مختلف و تین‌نیوز منتشر شد که از اعتراض مسافران قطار 4 تخته خلیج فارس به شماره 335، به اقدام غیرمعمول رئیس قطار و توقف کمتر از 15 دقیقه‌ای او برای نماز صبح حکایت داشت.
 
به گزارش تین‌نیوز، بر اساس این خبر اعلام شده بود که وقتی مسافران به رئیس قطار اعتراض کردند، او بدون توجه به درخواست مردم به آن‌ها گفت که «دوست دارم و بروید هر کاری که می‌خواهید بکنید».
 
این درحالی است که مطابق قانون در برخی ایستگاه‌های مسیر مشهد مقدس به دلیل ازدیاد تعداد زائران تا 25 دقیقه هم می‌توان توقف داشت؛ اما مسوولان این قطار مسافربری با توقف 20 دقیقه‌ای هم مخالفت کردند.
 
روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت حمل‌ونقل مسافری رجا نیز در پاسخ به اخبار و  اعتراضات روز گذشته جوابیه‌‌ای را در این خصوص صادر کرده است:
 
«توقف قطارها برای هر نوع برنامه عملیاتی یا اجرایی در گراف حركت قطارها از سوی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و در ابتدای هر برنامه فصلی، برنامه‌ریزی و بر اساس زمان‌بندی دقیق (‌منهای مواردی كه تاخیر فنی یا غیر فنی رخ می‌دهد‌) اجرا می‌شود.
 
توقف‌های مربوط به اقامه نماز هم به مدت 20 دقیقه، جزو توقف‌های اجرایی قطارها است و برای وعده‌های مختلف نماز در اولین زمان و مكان ممكن و مناسب برنامه‌ریزی و برای كلیه قطارها به اجرا گذاشته می‌شود.
 
  براساس بررسی انجام شده در این مورد خاص مشخص شد، بعد از اقامه‌ی نماز صبح و خالی شدن سكو و نمازخانه، مسافر جوانی كه انگار تازه بیدار و از قطار پیاده شده بود؛ به رئیس قطار مراجعه و اصرار می‌كند كه وضو بگیرد و نماز بخواند.
 
باتوجه به این كه مدت زمان توقف قطار نیز بیشتر از 20 دقیقه شده بود‌، رئیس قطار، براساس مقررات و برای رعایت حقوق اكثریت مسافران‌، ایشان را به داخل قطار هدایت و درخواست می‌كند از جانمازی داخل قطار برای انجام فریضه‌ی نماز استفاده كند؛ اما مسافر، با فحاشی و تهدید رئیس قطار مربوطه، اقدام به جمع آوری امضا از هم كوپه‌ای‌های خود كرده است.
 
این در حالی است که برای كاركنان خدوم و زحمتكش رجا، كه بحق جزو خدمتگذارترین بخش‌های خدماتی كشور هستند، همین افتخار و مباهات بس است كه بخش مسافری ریلی كشور، تنها راه‌آهن جهان است كه انجام فریضه نماز را، آن هم در اول وقت، جزو برنامه حركت قطارها برنامه‌ریزی می‌كند و به عنوان ام‌القرای جهان اسلام، اهمیت و منزلت نماز را در ایران اسلامی، نصب‌العین قرارداده است».
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • Irani 0 0

    بجای توقف و ایجاد هزینه های مضاعف بهتر است مسافرین محترم، بفکر جامعه و راه آهن بوده و نماز را در مقصد ادا نمایند۰ در هیچ جای دنیا برای اعمال دینی سامانه حمل و نقل را متوقف نمی کنند، علی الخصوص سامانه ریلی ناقص و سراسر ضرری مثل راه آهن ایران۰ باور کنید اگر خود پیامبر حضور داشتند دستور به منع این توقف های ضرر ده می می نمودند۰

    • 0 0

      حرف شما در صورتی صحیح است که امکان آن وجود داشته باشد. قطاری که به عنوان مثال ۵ بعد از ظهر حرکت میکند و ۵ صبح میرسد نباید برای اقامه نماز مغرب و عشا نگه دارد؟ منظورتون این است که نماز رو قضا به جا بیاورند؟

  • 0 0

    من گاهی با قطار سفر می کنم تا به حال با چنین موردی برخورد نداشته ام ولی با توجه به نظرات سایر هموطنان مواردی چند به نظرم می رسد که بیان میکنم: دوستی فرموده اند که نماز سفر شکسته است اصلا به بقیه ای که نماز نمی خوانند چه ربطی دارد که باید تاوان دیر رسیدن را بدهند به منی که نماز نمی خوانم چه ربطی دارد نماز شما قضا می شود! یا دوست دیگری هم ابراز کرده بودند که سیستم راه آهن این قدر فرسوده است که نباید برای نماز متوقف شود.! البته من نظر خودم را بیان میکنم این که کسی نماز می خواند و دیگری نه کاملا شخصی است ولی وقتی من شهروند وسیله ای را برای سفر انتخاب می کنم لابد جوانب را هم در نظر گرفته ام که مثلا سیستم بهداشتی یا میزان توقفش در راه مثلا برای ادای نماز چقدر است؟ اینکه من میتوانم نمازم را بخوانم یا نه و یا حتی فرزند خردسالم را میتوانم برای استفاده ازسرویس بهداشتی مناسب خارج از قطارهای فعلی(که از قضا ناقص و پر مسئله هستند) هم استفاده کنم یا خیر؟ دوست عزیز من هم از کشوری مسلمان هستم و در ظاهر به مسائل شرعی پایبند هستم. لذا من هم حق انتخاب دارم و پسندیده نیست که اینگونه با کلام دور از کرامت انسانی متدینین را بنوازید. اگر حکومت اسلامی که از من مالیات می گیرد بابت ادای نماز من نتواند زمینه ای را برای سفر بی دغدغه بخشی از هموطنان نمازگزار در سفر را فراهم کند به چه درد می خورد؟