| کد خبر: 100328 |

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران:

۶۰ درصد هزینه کشتی ها به سوخت اختصاص دارد

تین‌نیوز| مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران گفت: 60 درصد هزینه کشتی های بزرگ جهان مربوط به سوخت است و تمام شرکت های فعال در عرصه کشتیرانی به دنبال کاهش هزینه های خود هستند.

علی اکبر صفایی روز سه شنبه درنخستین همایش سوخت رسانی دریایی در خلیج فارس در محل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سوخت رسانی به کشتی ها (بانکرینگ) در اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه ای دارد و با اقدام های صورت گرفته هم اکنون سوخت مورد نیاز کشتی های ایرانی در بنادر ایران تامین می شود.

وی با بیان این که هر کشتی بزرگ تجاری سالیانه بین 600 تا 700 هزار تن سوخت مصرف می کند، گفت: با تامین سوخت کشتی های ایرانی در داخل، توسعه صنعت سوخت رسانی در کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

صفایی افزود: امروز تمام شرکت های کشتیرانی قیمت های سوخت را در بازار رصد می کنند تا بتوانند با کمترین قیمت سوخت مورد نیاز خود را تهیه کنند و در طول سال صرفه جویی زیادی داشته باشند.

وی با بیان اینکه سرعت و کیفیت در سوخت رسانی به کشتی ها اهمیت زیادی دارد، افزود: دقت در این زمینه ضمن حفظ محیط زیست دریایی، از آلودگی های دریایی نیز جلوگیری خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران افزود: با توجه به دورنمای استقبال از سوخت گازطبیعی مایع شده ( LNG ) در صنعت کشتیرانی جهان، صنعت بانکرینگ کشور باید به فکر ایجاد ایستگاه های عرضه LNG در خلیج فارس نیز باشد. هم اکنون کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس با محوریت قطر در حال ایجاد نخستین ایستگاه سوخت رسانی LNG در منطقه هستند.

صفایی افزود: کاهش نرخ و کرایه حمل در سال های اخیر صنعت کشتیرانی جهان را نسبت به مدیریت هزینه ها حساس کرده و یکی از مهمترین بخش های هزینه ای همین مساله سوخت است.

وی برگزاری این سمینار را فرصت خوبی برای توسعه صنعت بانکرینگ کشور دانست و گفت: در بخش خدمات جانبی نیز بیشتر نیاز صنعت کشتیرانی کشور از داخل تامین می شود. با توجه به ظرفیت های بسیار خوب داخلی در زمینه روانکارها، شرکت ها باید به دنبال برند سازی در این مقوله باشند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش مهمترین چالش پیش روی دو صنعت بانکرینگ و کشتیرانی را الزام های بند ششم کنوانسیون مارپل در زمینه کاهش اثرات زیست محیطی سوخت ها عنوان کرد و افزود: صنعت پتروشیمی کشور باید برای کسب استانداردهای لازم تا سال 2020 میلادی نسبت به بهینه سازی سوخت بر اساس الزامات بین المللی اقدام کند.

صفایی همچنین خواستار اجرای سه برنامه کوتاه، متوسط و بلند برای توسعه صنعت سوخت رسانی در کشورشدو گفت: باید زیربناهای مورد نیاز مطابق با استانداردهای بین المللی در پالایشگاه های کشور فراهم شود تا بتوانیم در این عرصه به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنیم.

به گزارش ایرنا، نخستین همایش تخصصی بانکرینگ در خلیج فارس امروز با حضور مدیر عامل سازمان بنادر و اعضای هیات عامل این سازمان، مدیران کل و کارشناسان ستادی و کلیه بنادر کشور، مدیران ارشد سازمان ها و ارگان های دولتی و شرکت های خصوصی همچون سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان ملی استاندراد، گمرک جمهوری اسلامی ایران، راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ارگان های مرتبط با وزارت نفت و ... و همچنین انجمن های صنفی مرتبط (انجمن پایانه داران بنادر کشور، انجمن خطوط کشتیرانی و خدمات وابسته، انجمن مهندسی دریایی ایران، اتحادیه مالکان کشتی، فدراسیون حمل و نقل ایران و ...) در محل سازمان بنادر و دریانوردی کشور برگزار شده است.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.