| کد خبر: 124959 |

◄ آذربایجان شرقی آماده استقبال از نوروز

تین‌نیوز| مدیرکل راهداری استان آذربایجان شرقی در خصوص اقدامات نوروزی این سازمان اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی با توجه با جاذبه‌های مناسب گردشگری که دارد هرساله موردتوجه بسیاری از مسافران نوروزی قرار می‌گیرد و تعداد بسیار زیادی از گردشگران را به خود جلب می‌کند و از همین حالا هم مسافران عزیز در حال ورود به استان هستند و طبیعتاً سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان نهایت تلاش خود را برای رفاه و امنیت حال مسافران انجام خواهد داد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، داریوش باقر جوان ادامه داد: خط‌کشی مناسب محورها و ترمیم تابلوها و شانه‌سازی محورها و تعمیر پل‌ها و مواردی ازاین‌دست را می‌توان به‌عنوان اقدامات نوروزی راهداری نامید.

باقر جوان گفت: علاوه بر این در حوزه ایمنی نیز اقدامات مناسبی صورت گرفته است، در خصوص بحث مدیران فنی شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری و باری و بین‌المللی روز گذشته همایشی برگزار شد که در طی این همایش تأکیدات و هم‌اندیشی‌ها انجام شد، پلیس‌راه استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست حضور داشت و آخرین بازنگری‌ها با مدیران فنی شرکت‌های حمل‌ونقل صورت گرفت.

او همچنین ادامه داد: در بحث پایانه‌های مرزی، کارها شروع‌شده و به‌نوعی به مرحله اتمام رسیده و درواقع پایانه‌های مرزی تکمیل‌شده‌اند و آماده استقبال از مسافران نوروزی هستند و مسافران عزیز هم ترددهای خود را آغاز کرده‌اند، خوشبختانه پایانه‌های مرزی استان هم ازنظر ساخت‌وساز و هم ازنظر شرایط کلی وضعیت مطلوبی دارند و جزو پایانه‌های زیبای کشور هستند.

باقر جوان از آمادگی برای اجرای طرح شبکه سیر خبر داد و گفت: با اجرای طرح شبکه سیر که در راستای ساماندهی سامانه حمل‌ونقل مسافری است شرکت‌های توانمند می‌توانند نماینده شرکت‌های فعال بزرگ باشند و در استان فعالیت خود را گسترش دهند؛ به‌عبارت‌دیگر ظرفیت بخش خصوصی در ارائه خدمات ما به مسافران استان افزایش می‌یابد که این امر در تأمین امنیت جاده‌ها نیز مؤثر است.

باقر جوان ادامه داد: آماده اجرای قانونمند این طرح در استان هستیم و امیدواریم تا اردیبهشت شرکت‌های مسافری توانمند و فعال ما عضو شبکه سیر شوند.

مدیرکل راهداری استان آذربایجان شرقی گفت: اکنون ۱۱۵ شرکت حمل‌ونقل مسافر در استان فعال هستند و سال گذشته ۲۲۰ میلیون تردد درمحورهای آذربایجان شرقی انجام‌شده و تردد بسیاری از استان‌های هم‌جوار ازجمله اردبیل، کردستان و آذربایجان غربی از محورهای آذربایجان شرقی انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد از جابجایی مسافران در جاده‌ها از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری انجام می‌شود، گفت: ۶۰ درصد از جابجایی‌ها در محورهای برون‌شهری مربوط به خودروهای سواری شخصی است که عمده تصادفات را هم این خودروها موجب می‌شوند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی همچنین بابیان اینکه سال گذشته درمجموع ۱۶ میلیون تن بار از مبدأ این استان جابه‌جاشده است، افزود: ناوگان باری استان ظرفیت جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن را نیز دارد و در این زمینه مشکل زیرساختی نداریم.

باقر جوان همچنین بابیان اینکه در آذربایجان شرقی درمجموع ۱۴ هزار و ۴۷ کیلومتر راه برف‌گیر داریم، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در ۵۴ نقطه راهدارخانه فعال‌شده و آماده خدمت‌رسانی است.

او همچنین در خصوص شرایط خاص استان آذربایجان شرقی گفت: استان آذربایجان شرقی به‌واسطه قرار داشتن در مسیر جاده ابریشم و نیز محورهای اروپایی و پایانه‌های مرزی بازرگان، جلفا و نوردوز از استان‌های استراتژیک محسوب می‌شود و دارای وضعیت حمل‌ونقلی ویژه‌ای است. ضمن اینکه سرمایه‌گذاری‌های خوبی نیز در حوزه حمل‌ونقل کالا در محورهای استان انجام‌شده و زیرساخت‌های لازم برای حمل‌ونقل ایمن کالا و مسافر خصوصاً در پایانه‌های مرزی فراهم‌شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی از فعالیت ۱۱۵ شرکت حمل‌ونقل مسافری داستان خبر داد و گفت: بحث افزایش ایمنی از مقوله‌های اصلی در استان است و در ناوگان مسافری از رانندگان مجرب استفاده می‌شود.
 
وی بابیان اینکه تمام محورهای آذربایجان شرقی دارای ترافیک بالا هستند، افزود: سال گذشته درمجموع ۲۲۰ میلیون تردد توسط ۸۷ دستگاه تردد شمار برخط رصد شده و محور تبریز به سمت آذرشهر، ملکان و میاندوآب و نیز محور‌های تبریز-مرند و مرند-جلفا و نیز محور تبریز به سمت اهر دارای بیشترین تردد هستند.
 
باقر جوان گفت: تقاضای حمل بار و مسافر در محورهای درون استانی و برون‌استانی ما بالاست و تردد بسیاری از استان‌های هم‌جوار ازجمله شهرهای جنوبی اردبیل و استان‌های کردستان و آذربایجان غربی از محورهای آذربایجان شرقی انجام می‌شود و در ۹ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد سه‌درصدی جابه‌جایی مسافر از محورهای استان مواجه شده‌ایم. در حوزه کالا با توجه به افزایش فعالیت‌های اقتصادی امسال با افزایش ۱۱ درصدی حمل کالا روبه‌رو شده‌ایم و این روند روبه افزایش است.

او ادامه داد: در کنار این موارد مبحث ایمنی چه ازنظر سخت‌افزاری و چه نرم‌افزاری برای ما بسیار حائز اهمیت است، بحث ایمن‌سازی جاده‌های استان ما نقاط پرحادثه و مشکل‌دار را شناسایی کرده‌ایم، تابلوهای موردنیاز نصب‌شده‌اند که مسافران عزیز بدانند در چه شرایطی هستند و چگونه باید رانندگی کنند.

باقر جوان در پایان اظهار داشت: در حوزه ایمنی تردد و نرم‌افزاری هم اقدامات ویژه‌ای را در دستور کار قرار داده‌ایم، بحث کنترل نامحسوس و اینکه به‌نوعی تعدادی از نیروهای راهداری و حمل‎‌ونقل جاده‌ای و همچنین پلیس‌راه به‌صورت لباس شخصی در اتوبوس‌ها مستقر خواهند شد و رفتار رانندگان عزیز را رصد خواهند کرد، به انجمن‌های صنفی هم تذکراتی داده‌شده که در طول این ایام ما چک‌لیست‌هایی را پر خواهیم کرد که این موارد هم می‌تواند امتیاز مثبتی برای آن شرکت و راننده باشد و هم می‌تواند محدودیت‌هایی ایجاد کند.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.