| کد خبر: 137356 |

تین‌نیوز | 

همیشه طعم بد غذایی که در هواپیما برای مسافرین سرو می‌شود خاطره سفر خوش با هواپیما را از خراب می‌کند. اما بد نیست بدانید مقصر اصلی در بدمزه بودن غذا بر گردن خود هواپیما است نه غذایی که سرو شده است.

 

در این زمینه حدود ۲ سال پیش دانشگاه کورنل (Cornel University)، تحقیقات جالبی انجام داد. در این تحقیقات مشخص شد که فضای داخل هواپیما باعث تغییر طعم خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها می‌شود، در نتیجه شیرینی موادغذایی کمتر می‌شود و مزه شور غذاها بیشتر حس می‌شود.

هوای داخل هواپیما نیز خشک است و رطوبت کمی دارد، در نتیجه باعث افزایش طعم و بوی بد غذا می‌شود. بر اساس تحقیقی که در سال ۱۳۸۹ از جانب موسسه آلمانی فرانهافر (Fraunhofer)، صورت گرفته است، تشخیص طعم شیرینی و شوری در هواپیما حدود ۳۰ درصد دشوارتر است.

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

نظرسنجی
مهمترین دلیل عدم تحقق کامل اهداف برنامه پنجم توسعه در حوزه حمل‌ونقل را چه می‌دانید؟
نتایج
آخرین عناوین پربازدیدترین پربحث ترین
معرفی کتاب معرفی نشریه هفته نامه حمل ونقل